Младенци из Сарајева свадбу претворили у хуманитарну акцију

Танјуг

24. 09. 2019. у 22:55

Младенци из Сарајева свадбу претворили у хуманитарну акцију

Фото Фејсбук

Ријад и Татјана Мерџанић, новопечени брачни пар из Сарајева, венчање су одржали у просторијама Црвеног крста Ново Сарајево

САРАЈЕВО - Ријад и Татјана Мерџанић, новопечени брачни пар из Сарајева, венчање су одржали у просторијама Црвеног крста Ново Сарајево и уручили корисницима хуманитарну помоћ.


Младенци и њихови гости уручили су пакете за 62 породице волонтерима кухиње за поделу топлих оброка, преносе "Независне".


Меранџићи су објаснили да су одлучили да новац који би потрошили за организацију свадбе донирају у добротворне сврхе. Они су позвали породицу и пријатеље да с њима поделе весеље тако што ће учествовати у њиховој акцији и да, уместо да купе поклоне или цвеће, на тај начин дају допринос онима којима је то потрербно.


"Нисмо желели да се хвалимо, али ако ово некоме може да буде инспирација да учини добро дело, биће нам драго", рекла је за портал "Radiosarajevo.ba" Татјана Мерџанић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Легенде ОФК играју за болесну децуОна је истакла је да су имали огромну подршку пријатеља, родбине, чланова породице, као и да су волонтери Црвеног крста Ново Сарајево организовали беспрекорну свадбену забаву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације