ЗБОГ ОПАСНОСТИ ОД БЕКСТВА: Вујошевићу једномесечан притвор

Танјуг

23. 09. 2019. у 09:24

ЗБОГ ОПАСНОСТИ ОД БЕКСТВА: Вујошевићу једномесечан притвор
Секретар црногорског Врховног државног тужилаштва Ненад Вујошевић је осумњичен након што је Кнежевић објавио снимак телефонског разговора у коме тврди да је новац добијен од бизнисмена предао врховном државном тужиоцу Ивици Станковићу
ПОДГОРИЦА - Секретару црногорског Врховног државног тужилаштва Ненаду Вујошевићу, којег тужилаштво терети за кривично дело противзаконити утицај и да је део криминалне групе председника Атлас Групе Душка Кнежевића, одређен је притвор до 30 дана због опасности од бекства.

Решење о одређивању притвора синоћ је донео судија за истрагу подгоричког Вишег суда.

Вујошевићев адвокат Боривоје Боровић је за РТЦГ рекао да ће данас уложити жалбу на то решење.

Он је навео да се његов клијент добровољно вратио у Црну Гору и да је са собом донео документацију која потврђује да је био на лечењу у Београду.

Како је раније саопштио Боровић, Вујошевић је негирао да је било коме нудио, или давао мито.

Иначе, Вујошевић је напустио Црну Гору у петак, преко Граничног прелаза Драченовац, а пре три дана по повратку је ухапшен на подгоричком аеродрому и приведен у Специјално тужилаштво.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - АФЕРА АТЛАС БАНКА: Нено замајавао Кнежевића

Вујошевић је осумњичен након што је Кнежевић објавио аудио снимак телефонског разговора у коме тврди да је новац добијен од бизнисмена предао врховном државном тужиоцу Ивици Станковићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације