СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО БУДВАНИНА: Сведок није препознао убицу

С. ЂОКИЋ

18. 09. 2019. у 21:15

СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО БУДВАНИНА: Сведок није препознао убицу

Место убиства Горан Ђуричковић

Саслушан Душан Радаковић у вези са убиством будванина Горана Ђуричковића. Судија предочила три Интерполове фотографије мушке особе са брадом

СВЕДОК Душан Радаковић на фотографијама није препознао Срђана Поповића, који се оптужницом терети да је убио Горана Ђуричковића.

- Није то та фаца. Не личи ми на ту особу којој сам продао скутер. Али могао се променити, или можда је неко други купио скутер за њега - казао је сведок након што му је судија подгоричког Вишег суда Весна Моштрокол предочила три фотографије мушке особе са брадом, од НЦБ Интерпол у Бечу.

Поповићу се суди у одсуству јер се због другог кривичног дела налази у аустријском затвору.

Прочитајте још - У Будви убијен Горан Ђуричковић

Радаковић је испричао да га је у септембру непозната мушка особа позвала на телефон, наводећи да жели да купи скутер на води.

- Рекао сам му да имам један, да има поцепано седиште и да је огребан, али га није то занимало, већ да ли је механички исправан. Чули смо се неколико пута, а 17. октобра 2015. године договорили смо се да се нађено на Јазу, како би испробао скутер. Срели смо се на паркингу. Он је могао да има од 28 до 30 година, средње телесне грађе, са брадом. Његов говор је био комбинација екавице са српско-хрватским и примесама босанског нагласка - казао је сведок.

Радаковић је додао да се тада нису представили, као да није примећивао ништа сумњиво.

- Он је испробао скутер. Помислио сам да ћу остати и без скутера и пара, али се овај момак вратио после десетак минута. Питао ме је која је цена. Рекао сам 3.300 евра, а он је извадио новац и платио ми - навео је сведок.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације