Кнежевићу гасе телевизију?!

М. С.

27. 08. 2019. у 21:30

 Кнежевићу гасе телевизију?!
Настављени притисце на компаније које послују у саставу ''Атлас групе'' одбеглог банкара Душка Кнежевића

НАКОН упада полиције у А1 телевизију у јануару по налогу Специјалног тужиоца, након којег никоме није било јасан формални разлог узнемиравања запослених, сада ЕПЦГ пријети укидањем струје.


Електропривреда Црне Горе послала је А1 телевизији упозорење да ће јој укинути струју, чиме се настављају притисци режима на компаније из система Атлас групе. Поред А1 телевизије, са свакодневним опструкцијама суочавају се све остале компаније Атлас Групе и професори Универзитета Медитеран, истичу из „Атлас групе“, уз тврдњу да је због техничких проблема А1 предлагала да плати преко других рачуна, али ЕПЦГ, која је повезана са Првом банком и Првом фамилијом, то упорно одбија.


– О свему ћемо и формално обавестити међународне медијске асоцијације. А1 телевизија измирује своје обавезе, али се очигледно користе сви могући механизми за обесхрабривање запослених у Атлас групи. Циљ је натерати их да одустану, како би се нанијела додатна штета Атлас групи. Запослени Универзитета Медитеран из Београда привођени су од стране полиције приликом доласка у Подгорицу, док је банкама забрањено да отварају рачуне фирмама из система Атлас групе.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Дубок јаз у ЦГ опозицији


Тиме се покушава онемогућити њихово редовно пословање. У мрежи криминалног система, који на све начине жели да уништи Атлас Групу и њене послове у Црној Гори, у овом тренутку изгледа да се не налази Министарство просвјете које према Универзитету Медитеран показује професионалан и коректан однос, закључују у „Атлас групи“.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације