ПОЗДРАВ ТРОБОЈКОМ ИЗ АЛБАНИЈЕ: Лидер Праве црне Горе са заставом Краљевине Црне Горе

М. С.

петак, 23. 08. 2019. у 12:08

ПОЗДРАВ ТРОБОЈКОМ ИЗ АЛБАНИЈЕ: Лидер Праве црне Горе са заставом Краљевине Црне Горе

Фото: Фејсбук

Марко Милачић дошао на подручје Андријевице и сликао се одмах иза граничног камена са ознаком СФРЈ.

Марко Милачић, лидер Праве црне Горе, како је објаснио на свом Фејсбук профилу, дошао је на подручје Андријевице, на позив мештана узнемирених уласком полиције Албаније на територију Црне Горе.

Прочитајте још: ЖИТЕЉИ СЕЛА УЗНЕМИРЕНИ ДОЛАСКОМ АЛБАНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Шта ће њихове патроле испод наших комова?


- Харадинај је пре неколико дана казао да је успео да заштити територију Црне Горе и да се око корекције граница договорио са Душком Марковићем. Црногорска полиција је о доласку Албанаца на нашу територију дала саопштење тек када су то медији ''провалили''. Је ли то безбедност, је ли то суверенитет, кога Црна Гора чува од српских интелектуалаца и песника, запитао се Милачић, који се са тробојком Краљевине Црне Горе фотографисао на територији Албаније, одмах иза граничног камена са ознаком СФРЈ.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Blagoje Jovovic

23.08.2019. 13:41

Veliko postovanje i divljenje pravom Crnogorskom junaku,dostojnom svojih predaka.Da je srece da i mi u Srbiji imamo ovakom politicara.

* КОМЕНТАР *

23.08.2019. 15:25

@Професор Убијају те комплекси, "професор" ааааахах

Nosferatu

23.08.2019. 15:43

Ovi iz Crne Gore jos uvek nisu svesni da kad su izglasali nezavisnost, da su tim izglasali i gasenje njihove drzave. Šiptari ce ih vrlo brzo pojesti. Milo i njegova svita se obezbedili, a ovaj njihov nesrecan narod ce da ispasta!!

realist.

23.08.2019. 16:36

Ko veruje Albancima, Taj je propalo samo sto ih oustio Milo idiot Koji mu Siptari krije Dzak umesto kaput, Taj rogonja mislio da ce ga Siptari cuvati Ali se zajebo sad nek misli samo kad ce nestati jer on nije vise nikakav vernik, Ali od sada ce spava ti sa jedno oko.

тлн

23.08.2019. 18:31

Господин Милачић је највећи Србин и највећи патриота од свих актуелних Српских политичара....како у Србији, тако и у РС и ЦГ!!

Мића

23.08.2019. 19:05

То Брате! А од монтенегринске пограничне полиције и војске на простору Проклетија ни трага нема! Док Албанци из Албаније беру боровнице, јелова стабла и напасају стада оваца! Лично их годинама срећем по обронцима више Гребаја .... Шта више рећ до: аферим братском загрљају Монтенегра и Албаније! Ал, не задуго! Сви заједно против Миливог "пројекта"!