БАР - Барска полиција ради на идентификацији мушкарца који је маскиран ушао у ресторан „Савоја“ у центру Бара, у уторак око 15 сати.

- Неоспорно је да је мушкарац носећи маску на лицу ушао у ресторан. Кратко се задржао у угоститељском објекту, и истрчао напоље те побегао у непознаатом правцу, потврдио је тужилац Основног државног тужилаштва Радован Ђуришић.

Прочитајте још: ПАНИКА У БАРУ: Маскирани мушкарац упао у ресторан "Савоја"


Према сазнањима „Новости“, мушкарац је био наоружан. Иначе, овај угоститељски објекат је под видео надзором

Подсетимо, у уторак, око 15 сати, за сада непознати маскирани мушкарац утрчао је у ресторан Савоја, у центру Бара што је изазвало панику код гостију. „Новости“ сазнају да нема повређених

Незванично сазнајемо да је маскирани мушкарац у ресторан ушао на улаз из дворишта угоститељског објекта. У ресторану, у време ручка међу гостима било је и жена са малом децом. Житељи „златиборске“ зграде у којој се налази ресторан чули су вриску жена и видели како истрчавају из угоститељског објекта

Власник ресторана „Савоја“ био је Баранин Армин Муша Османагић који је убијен, у септембру 2014. године око 13.15 сати, метком испаљеним из снајпера, испред овог угоститељског објекта у центру Бара. Османагић је погођен у стомак и убрзо пошто је примљен у барску болницу подлегао је тешким повредама.

Ово убиство полиција још није расветлила

Османагић је према полицијским евиденцијама словио за безбедоносно интересантно лице.