ПРЕБИЈАЊЕ Адема Гредића (20) из приградског насеља Расово у Бијелом Пољу, у суботу око 22.45 пред пекаром у Индустријској зони, када је задобио тешке повреде - прелом десне руке и леве ноге и напрснућа десног и левог зглоба али и више повреда по глави, покушавају да исполитизују.

У тренутку инцидента Гредић је био са другом Адмиром Башићем (20). Он тврди да су му пришла два младића од којих је један И. Раковић из оближње Бољанине и напала га. Међутим, није знао да каже због чега је нападнут.

Цео догађај обелодањен је у понедељак вече, а јуче се после објављивања видео-снимка огласио Општински одбор Бошњачке странке, из кога од полиције траже да испита да ли је узрок напада национална припадност двојиве младића или нешто друго.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Двоје теже повређених превезено у Клинички ценар

- Забрињава изјава једног од нападача, којег је Гредић док је примао ударце, чуо како виче: "Убиј га за Бајрам" - саопштио је јуче на фејсбук--профилу ОО БС Бијело Поље, чија делегација ће данас посетити повређеног младића.

Интересантно је да млади Гредић, нити његови родитељи, новинарима нису ниједном речју поменули да је Адем претучен уз националистичке повике, али, из полиције су саопштили да су у току оперативне радње у вези са овим случајем.