Приведен главни уредник портала ИН4С Гојко Раичевић

В.К./Танјуг

среда, 17. 07. 2019. у 12:09

Приведен главни уредник портала ИН4С Гојко Раичевић

Гојко Раичевић

Црногорска полиција привела је главног уредника подгоричког портала ИН4С Гојка Раичевића на информативни разговор
Црногорска полиција привела је главног уредника подгоричког портала ИН4С Гојка Раичевића на информативни разговор, објавио је тај попртал.


РАИЧЕВИЋУ СТИГАО ПОЗИВ ПОЛИЦИЈЕ
Гојку Раичевићу, главном уреднику подгоричког портал ИН4С уручен је у среду ујутру полицијски позив за саслушање у просторијама Управе полиције.


Позив долази након што је овај портал у последње време објавио више аудио записа разговора бившег амбасадора СЦГ у Москви Милана Роћена са саговорницима. Портал ИН4С наводи да је Раичевић саопштио полицијском службенику да се “не може и неће одазвати на позив полиције И тужилаштва све док не открију починиоце напада на њега док је обављао посао уредника на протестима 2015. године”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ОДБРАНА СВЕТИЊА У ЦРНОЈ ГОРИ: Одбијен захтев Мила Ђукановића, Срби рекли "НЕ"; Вернике блокирали 7 сати (ФОТО+ВИДЕО)


Он је и раније неколико пута позиван од стране Специјалног полицијског тима, тужилаштва поводом информација које је портал ИН4С објављивао у вези судског процеса “државни удар”.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Лазарев Град

17.07.2019. 15:06

најавио је Ђукановић да ће се обрачунати са медијима која он не плаћа(јер Гојко ради за истину) и која он не контролише (Гојко био и остао Србин), Србија треба стварно да се умеша јер је данас и званично отворен ЛОВ НА СРБЕ У ЦГ!!!

Миро Марковић

17.07.2019. 15:49

Рођен сам као Србин, јер нисам могао да бирам родитеље.. Према мишљенима наших суседа, који су такође Срби, говоре србским језиком, сви Срби лоши људи. Ја знам да то није тачно али ја немам ни моћи ни снаге за то исправим. Остаје ми само да верујем у Бога и да се надам Његовој правди. Ми сви посматрамо са тугом у срцу шта се догађа у Хрватској, Црној Гори, Македонији и другим бившим југо-републикама. Гојко, Србине, сви Срби су уз Тебе. Отркио си криминал, али пред Богом си праведан!

Тодор

17.07.2019. 15:53

Покварена и подла црногорска власт Мила Ђукановића. Хоће ли у заштиту новинара устати НВО и организације за заштиту људских права? Свугдје на Балкану Срби служе за острел, ако било шта кажу или ураде што није по вољи владајућег режима, а посебно у овој Црној Гори.