Глумац Црногорског народног позоришта Зоран Вујовић извинио се, како је навео "свим добрим људима" пошто је на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук вређао и псовао Србе.

Он је навео да упућује извињење свим добрим људима Црној Гори и Србији, и шире који су се пронашли његовој изјави, а на њих се није односило, и казао да су његове речи биле упућене онима који "нас успеше међу собом потровати".

Прочитајте још: СРАМНА ОБЈАВА ЦРНОГОРСКОГ ГЛУМЦА: Срби су издајице, потурице, смећари (ФОТО)

"Поред свега што се догађа, вишедеценијски у Црној Гори и Србији, од стране оних који на дневно-политичком, друштвеном, јавном и сваком другом нивоу, под окриљем речи демократија 'владавина народа', под окриљем слободе изражавања, где свакодневно слушамо говоре мржње, позиве на рат, вулгарности свих могућих врста, којима циљано све нас отроваше и острасише у погрешном правцу, не бисмо ли се што боље међузавадили, испаде моја изјава највећи непријатељ српском народу у Црној Гори, Србији па и шире", навео је он.

Како је додао, за 20 година бављења глумом, није успео оволику пажњу никад да привуче као што је привукао статусом на Фејсбуку.

Прочитајте још: МИРНА БИ ДА СПАЉУЈЕ ЦРКВЕ И ПОПОВЕ: Скандалозно понашање саветнице црногорског амбасадора у Турској (ФОТО)

Поједини портали у Црној Гори објавили су данас да је глумац Црногорског народног позоришта Зоран Вујовић на Фејсбуку вређао и псовао Србе.

"Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посрнули одавде, мајку вам ј*** отровну, издајничку.. Који ваши Храмови, мајку вам ј**** ненормалну до једнога, идиоти исфрустрирани", написао је Вујовић револтиран наступом новинара београдског листа "Информер" Драгана Вучићевића на ТВ Пинк.

Због говора мржње такође на Фејсбуку, саветница у амбасади Црне Горе у Турској Мирна Никчевић, суспендована је до окончања дисциплинског поступка који је поведен против ње.