Зоран Вујовић, глумац Црногорског народног позоришта на свом Фејсбук профилу осуо је најприземнију паљбу на рачун Срба, које је уз псовке етикетирао као издајнике, потурице, смећаре...

"Гледам ово смеће из Информера у студију са Ведраном Рудан бара бар - смешно. Лапрда свеколико о великој Србији... Идиоте олошки схвати једном да си смрда, велико ништа, слушај, колико широко жена размишља, је*о ти пас матер. На концу и најуже, схватите древна српчад да сте пореклом из Црне Горе до једнога је**нога... Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посмули одавде, мајку вам је**м отровну, издајничку.

Прочитајте још - МИРНА БИ ДА СПАЉУЈЕ ЦРКВЕ И ПОПОВЕ: Скандалозно понашање саветнице црногорског амбасадора у Турској (ФОТО)

Који ваши храмови мајку вам је**м ненормално до једнога, идиоти исфрустрирани. На шта је личила св. Василија Острошког, од ње сте хотел направили мајку вам је**м велико ништавну. Не могу у манастир Цетињски од вас ући ништавила ниједна. Палили су Турци манастир Цетињски незналице али га нико никад преузео није, св. Петар Цетињски је кидао вама изроди главе и носеве отуда кидоноси и издајице... Не потурице. Турци су били противници достојни борбе, ваша борба смећари ниједни, адосцелентни, загорчава живот свима на овим просторима годинама уназад. Пих, што мени изгледа бљутав, гадан, одвратам, бескористан сав рад овога народа који је дигао рекао од себе... Да су нам вечни дедови, у гроб се преврћу.. Живели", написао је Вујовић у својој објави.