Глумац Емир Хаџихафизбеговић гостујући у једној хрватској емисији коментарисао је и приче да се за време рата појављивао на скуповима и окупљене поздрављао са три прста.

"Покажите ми ту слику, то је стварно будалаштина. Не желим уопште да се бавим том бласфемијом", рекао је шокирано.

Водитељ емисије "Недељом у 2", Александар Станковић након тога је позвао режију да му до гостовања набаве фотографију на којој наводно Хаџихафизбеговић држи три прста у ваздуху.

"Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати" рекао је узнемирено.

У остатку емисије је говорио о многим политичким питањима, па се дотакао и музичара контроверзног Томпсона, познатог по песмама које величају усташтво, али и Боре Чорбе.

"Рекао сам да је Исус Христ жив, да би забранио Томпсона јер Исус био за толеранцију. Ја нисам дошао у вашу емисију да полемишем с херојем нације, Бором Чорбом, мајком нације... Не желим да улазим у полемике, господин Марко се мени није ни обратио... Не желим полемисати с онима који по мени сад вероватно док траје емисија ј... балијску мајку по порталима", рекао је Хаџихафизбеговић.

Казао је и да не може да слуша врсту музике која позива на убијање једног народа, али је додао да би отишао "и на Томпсонов концерт и на концерт Боре Чорбе и на концерт мајке нације када би се обратили".

"Моја највећа фрустрација је што овде аргумент више не значи ништа. То води у једну врсту менталне атрофије", рекао је.