ХАЏИХАФИЗБЕГОВИЋ ПОЛУДЕО У ЕМИСИЈИ УЖИВО КОД СТАНКОВИЋА! ПОКАЗАЛИ МУ СЛИКУ ГДЕ ДРЖИ 3 ПРСТА У ТУЗЛИ: Молим вас, стварно, ово је будалаштина (ВИДЕО)

Novosti online

16. 06. 2019. у 18:24

ХАЏИХАФИЗБЕГОВИЋ ПОЛУДЕО У ЕМИСИЈИ УЖИВО КОД СТАНКОВИЋА! ПОКАЗАЛИ МУ СЛИКУ ГДЕ ДРЖИ 3 ПРСТА У ТУЗЛИ: Молим вас, стварно, ово је будалаштина (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Јутјуб

Глумац Емир Хаџихафизбеговић гостујући у једној хрватској емисији коментарисао је и приче да се за време рата појављивао на скуповима и окупљене поздрављао са три прста.
Глумац Емир Хаџихафизбеговић гостујући у једној хрватској емисији коментарисао је и приче да се за време рата појављивао на скуповима и окупљене поздрављао са три прста.

"Покажите ми ту слику, то је стварно будалаштина. Не желим уопште да се бавим том бласфемијом", рекао је шокирано.

Водитељ емисије "Недељом у 2", Александар Станковић након тога је позвао режију да му до гостовања набаве фотографију на којој наводно Хаџихафизбеговић држи три прста у ваздуху.

"Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати" рекао је узнемирено.

У остатку емисије је говорио о многим политичким питањима, па се дотакао и музичара контроверзног Томпсона, познатог по песмама које величају усташтво, али и Боре Чорбе.

"Рекао сам да је Исус Христ жив, да би забранио Томпсона јер Исус био за толеранцију. Ја нисам дошао у вашу емисију да полемишем с херојем нације, Бором Чорбом, мајком нације... Не желим да улазим у полемике, господин Марко се мени није ни обратио... Не желим полемисати с онима који по мени сад вероватно док траје емисија ј... балијску мајку по порталима", рекао је Хаџихафизбеговић.

Казао је и да не може да слуша врсту музике која позива на убијање једног народа, али је додао да би отишао "и на Томпсонов концерт и на концерт Боре Чорбе и на концерт мајке нације када би се обратили".

"Моја највећа фрустрација је што овде аргумент више не значи ништа. То води у једну врсту менталне атрофије", рекао је.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

Aleksandar Gog

16.06.2019. 19:18

Sramota da se uopste nesto gde on glumi prikazuje u Srbiji otvoreni mrzitelj Srba. i kazu mediski mrak jeste mrak ali svih ovih mrzitelja Srba sto su preplavili medije Srbije. Treba ga zabraniti u Srbiji

PG-CG

16.06.2019. 19:47

Emir Hadžihafizbegović - hrvatska cvećka... Tako su na bosanske muslimane gledali Hrvati, kao na hrvatsko cveće...

PG-CG

16.06.2019. 19:48

Emir Hadžihafizbegović - provjereni iskreni neprijatelj Srba i svega što je srpsko...

Drugar

16.06.2019. 19:59

Eto čime se Hrvati bave , da nije ko pokazao 3 prsta ,i da pritom nije važno šta je tim prstima pokazivao . Lov ja veštice. I kad istrebe Srbe , i dalje će im oni biti krivi za sve, svuda će im se priviđati...brate pa oni su u gadnom sosu

Niti je

17.06.2019. 12:30

@Drugar - Aleksadar Stanković Rvat, niti je Emir Hadžihafizbemliga, nekakav Bošnjak. Sve potomci onih što su prodali veru za večeru.

Đorđe

16.06.2019. 20:17

Stankoviću, zašto ti smetaju tri prsta? Pa šta i da je dizao tri prsta zar je to nešto strašno? Čovjek je odličan glumac i umjetnik i ništa drugo nije bitno.

Драган КНН

16.06.2019. 20:46

Треба му парица од још понеког гостоваља у Србији . Као глумцу , свака част ! Као човјеку , нула и мање !!!

Branja

16.06.2019. 22:31

A nespominje svoje zemljake koji u pesmama velicaju Nasera Orica i zlocine u podrinju,pa i oni imaju svg Tompsona!

Zigi

16.06.2019. 22:42

emir, licno voli Srbe i sve sto jeSrpsko a to sto kaze da ne voli, to mora, kako ce jado da plati struju to je ko nase komsije ili susedi po nalogu amera i engleza! Boze oprosti mu ne zna sto prica.

mićko

17.06.2019. 00:31

Pi.a sa dva lica . a i ako je dizao tri prsta pa tako su i preci radili i radimo i dan danas

titika

21.06.2019. 14:39

Aju smradine(komentar nema veze sa nacijom već sa nazovi čovekom),ne merem ga očima viđat

Srbin Srbinovic

22.06.2019. 00:40

Koliko ste vi "bosnjaci" dugo cinili genocid nad Srbima. Imas li neki komentar? Ili je to normalno ciniti nad ne-poturicama ili ne-bosnjacima.