Цетињанин Богдан Милић убијен је док су две особе рањене у пуцњави која се догодила у уторак око 17 часова на Цетињу.

Према првим информацијама на њега је, док је седио испред кафића "Портун", пуцано из аутомобила у покрету.

Милић је преминуо на путу ка Клиничком центру Црне Горе.

Прочитајте још - СУЂЕЊЕ ЗА УБИСТВО НЕМАЊЕ МЕДИНА: Пресуда крајем марта

Владимир Улама и Дарко Мијовић ослобођени су раније ове године од оптужбе да су на подмукао начин убили Немању Медина из Петровца, 8. јула 2016. године.

Милић је раније ове године ослобођен оптужби да је помогао починиоцима убиства Немање Медина из Петровца, 8. јула 2016. године, након извршеног кривичног дела.

фото С.Ђокић


Владимир Улама и Дарко Мијовић ослобођени су оптужбе да су на подмукао начин убили Медина.

ПОЛИЦИЈА ТРАЖИ ДВЕ ОСОБЕ

После правог масакра на Цетињу у којем је једна особа убијена, а три рањене службеници Управе полиције – Одељења безбедности Цетиње, заједно са службеницима Центра безбедности Подгорица и надлежних сектора, интензивно раде на расветљавању овог крвавог догађаја.

- Полиција због овог догађаја потразује два лица. Четири лица, Б.М (37), Д.В (33), Г.В (48) и М.В (48) из Цетиња, задобила су повреде од ватреног оружја око 17,10 цасова испред локала Портун, у Булевару Црногорских јунака у Цетињу. У правцу ова четири лица хице из ватреног оружја испалила су два лица за којима полиција трага. Повредјена лица су хоспитализована у здравственој установи гдје је Б.М. подлегао повредама. О догађају је обавештен државни тужилац у Вишем државном тужиластву у Подгорици. На лицу места се врши увиђај. Полицијске активности на проналаску наведена два лица и расветљавању кривичног дела су у току, саопштила је Управа полиције Црне Горе поводом нечувене трагије на Цетињу.


фото С.Ђокић
фото С.Ђокић