ВЕЛИКА породична трагедија догодила се у петак око 16 и 15 у породичној кући Стриковић у никшићком приградском насељу Кличево, када је Рајан (45) из пиштоља убио мајку Сенку, па себе. Овај догађај шокирао је све у крају, а шта је претходило и због чега је несрећни Рајан повукао ороз и цев уперио у мајку, утврдиће истрага.

Незванично, Сенка је била болесна жена, којој није било лека, а син вероватно није био у могућности да јој помогне, па је решио да на суров начин прекрати муке и њој и себи.

Прочитајте још - Ашовом убио мајку, трагедији је претходила свађа (ФОТО)

Рајан је радио као полицијски службеник Сектора граничне полиције, био је примеран и омиљен на послу. Супруга и двоје деце живе у суседству и били су у шоку када су чули хице. Неко је позвао полицију и Службу хитне помоћи, али је све већ било касно. Стравичан призор затекли смо око 17 сати - два непомична тела у локви крви, син и мајка, а испред куће полицијско возило.

Комшије је такође обузела туга. Осим речи хвале за Стриковиће, угледно братство у овом крају, а и шире, једва да су имали нешто више да кажу.

- Нека мука је призвала злочин. Ужас. Шта год да је било, решење се могло наћи. Једино се животи не могу вратити. Рајан је морао мислити на своју породицу. Како подићи децу без оца, стуба породице - питају се житељи Кличева.