СКОПЉЕ

ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА

Пет особа је погинуло у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у уторак пред поноћ код насеља Драчево на периферији Скопља, у директном судару камиона „Мерцедес“ јавног предузећа „Комунална хигијена“ за прикупљање смећа и путничког аутомобила марке „Рено 5 кампус“, потврђено је из МУП-а Северне Македоније.


Прочитајте још: Воз убио човека код Сомбора

Свих пет жртава, три мушкарца и две жене, страдали су у Реноу – возач Ј.П. (43) и сапутници С.Н., А.Т. (54), Е.Т.(37) и И.А.(40) сви из Скопља.

Несрећа се догодила у 23,40 часова, на булевару „Борис Трајковски“, пред насељем Драчево, како је прецизирано из МУП-а, у судару камиона марке „Мерцедес“ скопских регистарских ознака и путничког возила „Рено 5“ такође скопске регистрације.


Прочитајте још: Судар пет возила код Мајура, троје повређених


Дежурни јавни тужилац Основног јавног тужилаштва у Скопљу после извршеног увиђаја на месту тешке несреће наредио је обдукцију тела погинулих и саобраћајно техничко вештачење како би се утврдили разлози удеса.

Према првим сазнањима са увиђаја, несрећа се догодила двадесетак минута пре поноћи, када је возач „Реноа“, из неутврђених разлога, возилом прешао на леву коловозну траку булевара и директно се сударио са камионом за превоз смећа. У страховитом удесу, погинуло је свих пет особа у „Реноу“.