УЖАСНИ КОМЕНТАРИ: Мртав младожења смета Босанцима зато што је СРБИН: Српска фукара! Неће се ширити по босанској земљи...

Novosti online

12. 05. 2019. у 17:13

Регион је јутрос потресла вест о стравичној несрећи која се у току ноћи догодила код Требиња, а у којој је погинуо један младић.

УЖАСНИ КОМЕНТАРИ: Мртав младожења смета Босанцима зато што је СРБИН: Српска фукара! Неће се ширити по босанској земљи...

Фото: Фејсбук

Регион је јутрос потресла вест о стравичној несрећи која се у току ноћи догодила код Требиња, а у којој је погинуо један младић.

Саобраћајка се догодила у насељу Мокри долови, а живот је изгубио М.А. (32) који живи и ради у Београду, а у родни крај је дошао да се ожени. Он је развозио госте са своје свадбе и у насељу Мокри долови излетео с пута, потом ударио у подзиду и погинуо.

Вест о овој несрећи пренели су готови сви медији у региону, из Србије, Републике Српке, Босне и Херцеговине, Хрватске. Сви портали ову вест су пренели као причу о тешкој трагедији која је задесила једног младића на дан његовог венчања.

Одмах након објављивања вести на порталима су почели да се нижу различити коментари. Већина људи коментарише како је у питању "велика туга" и "трагедија".

Ипак, није тако и на БиХ порталу Клиx.ба.

Наиме, испод текста о овој тешкој саобраћајки која је објављена на порталу Клиx.ба нанизао се велики број ужасних коментара људи који се наслађују несрећом која је задесила овог младића и његову породицу.

Како то обично увек бива, прича се са личног врло брзо пренела на национални и верски план, па су кренуле и увреде и тешке прозивке на рачун Срба и Србије.


Тако су овај текст убрзо преплавили коментари типа "неко мора да испашта због геноцида", да се несрећа не би догодила да је било "шеријатско венчање", да је трагично настрадали младић "српска фукара", али и они најодвратнији у којима се болесни читаоци наслађују због погибије младића, јер се "српско семе неће ширити по босанској земљи".

Као да лавина ужасних коментара инспирисаних мржњом према српском народу испод текста на порталу није била довољна, наслађивање овом несрећом наставило се и на Фацебоок страници овог портала, на којој је шерована вест.

Ипак, наду да ће безразложна вишедеценијска мржња према свему што је српско, па макар то био и младић који је несрећно настрадао на дан свога венчања, уливају ретки појединци који су осули паљбу по безобразним коментарима својих сународника.

(СрбијаДанас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Ovakvih Komentara

12.05.2019. 17:35

imate uvek od šake jada koji su placeni i ništa drugo i ne znaju sem da mrze, na sve tri strane

Lili I

12.05.2019. 17:35

Štašno je naslađivati se nečijom nesrećom niko nezna šta ga sutra čeka izašli su oni odavno iz koloseka i ubijali svoj narod da bi za to okrivili srbeu uklete rodoizdaice

Slobodan Niš

12.05.2019. 17:39

Izašao sam na sajt,ima takvih suludih komentara,ali i mnogo onih drugih od strane Bošnjaka koji izražavaju saučešće i tugu,a dok je takvih ima i nade za sve nas na Balkanu.

Sreten Mijović

12.05.2019. 17:41

Društvene mreže su otrov. I ranije je ovakvih nesuvislih komentara bilo, i ranije smo se mrzeli, ali se to završavalo u uskom krugu istomišljenika. Sada našaraš glupost i svi to čitaju, raspravljaju i tako u nedogled.

Svetlana

12.05.2019. 17:52

stoka. BiH je srpska zemlja 65 odsto. Mogu da pišu šta hoće ali je tako. Nesrećnom mladiću laka zemlja. Tuga velika

Rajko Fitog

12.05.2019. 17:56

Ono koji na ovako sraman i neljudski način uživaju u tudjem bolu i tragediji moraju znati da će ih i njihov Alah isto tako nagraditi.

sale

12.05.2019. 18:36

Ako je nešto sigurno, onda je sigurno to da se na ovakve vesti neljudi uvek prikažu u pravom svetlu.

Novi Sad

12.05.2019. 18:42

Meni ovo uopste nesmeta, to je njihva sramota. Samo neka se oni drze svoga obora, a Srbiju da ostave na miru.

BRATEE

12.05.2019. 18:50

Sacuvaj Boze bolesnika ...nikada se nezna sta koga moze zadesiti !!! Ovo je tuga i zalost velika tragedija i za mladozenju i roditelje nesretne !!!

Dalibor

12.05.2019. 19:07

U Bosni i Hrvatskoj postavljanje komentara nije cenzurisano kao kod nas, ovo se tamo i te kako tolerise. To je tako odavno.

Rimiwald Wolf

12.05.2019. 20:20

Stara narodna kaže tko se tuđoj nesreći veseli neka se svojoj nada, pa neka i bude tako.

Hasan Babic

13.05.2019. 05:58

Primitivci. Ogradjujem se od takvih izroda. Moj narod nije takav. Ovdje se radio "kosmicikim" greskama.