ПОДГОРИЦА - Навијачка група Будућности – Варвари, сакупили су се вечерас испред зграде Врховног државног тужулаштва у Погорици тражећи слободу за њиховог вођу Александра Ивановића Чаке. У бакљади коју су направили и узвике „Ослободите Чаку“ протест је протекао без инцидената. Ивановић је под тешким телесним повредама противорен након фудбалске утакмице Сутјеска-Будућност у Никшићу, када је дошло до сукоба навијача из Подгорице и полиције.


Прочитајте још: Следи блокада институција?


- Наш друг и брат Чака Ивановић под лошим здравственим условима затворен је у Спужу! Од 1987. године, када је основана наша група, није било мучнијег момента од овога! А није било, за нас, поноснијег и часнијег, казао је испред „Варвара“ Дејан Жуњић.


-Мучно је што у казаматима система данас лежи наш предводник- витез наше трибине! Ово је поносан тренутак јер смо уједињени више него икад у напору да га ослободимо нечасних ланаца које никад није хтео да љуби. И које само овакав заостао систем може наметнути. Сагињати се нећемо, померити се не смемо! Репресија која деценијама траје и иживљавање униформисаних проблематичних типова мора да престане. Ослободите Чаку!