УХАПШЕНА ПРИПАДНИЦА ЖЕНСКЕ БАНДЕ: Кажњавана због злостављања две девојке, а ево због чега је сада пала (ФОТО)

С. Ђ.

03. 04. 2019. у 19:04

УХАПШЕНА ПРИПАДНИЦА ЖЕНСКЕ БАНДЕ: Кажњавана због злостављања две девојке, а ево због чега је сада пала (ФОТО)
Њено хапшење уследило је након што су службеници Управе полиције претресом стана пронашли ватрено оружје – пиштољ тзв. оловку у илегалном поседу са једним метком који се налазио у цеви овог пиштоља
ПОДГОРИЧКА полиција ухапсила је у среду Андријану Мишолић (28), која важи за безбедносно интересантну особу. У јавности је позната као припадница "женске банде", а кажњавана је због крађе бунди али и физичког злостављања две девојке.

Њено хапшење уследило је након што су службеници Управе полиције претресом стана пронашли ватрено оружје – пиштољ тзв. оловку у илегалном поседу са једним метком који се налазио у цеви овог пиштоља.

"Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, предузимајући мере и радње из своје надлежности, а поступајући на основу оперативних сазнања, уз претходно прибављену наредбу од надлежног судије за истрагу, извршили претрес стана и других просторија које користи А. М. Претресом је пронађено оружје са метком у цијеви које је било илегалном поседу ове женске особе, саопштено је из полиције.

Осумњичена је уз кривичну пријаву, приведена државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Подгорици, због основане сумње да је починила кривично дело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Прочитајте још - Ко су приведени у последњој акцији полиције?

"Након саслушања тужилац је за А. М. донео решење о задржавању у полицијским просторијама до 72 часа у којем року ће она бити приведена судији за истрагу Основног суда у Подгорици, додаје се у саопштењу.

Од А .М. је такође ради провере привремено одузето возило „VW Голф VII" као и скупоцени сат „Ролекс" ради провере порекла. Претрес стана који је А. М. користила извршен је ради евентуалног проналаска предмета и трагова у вези са извршеним кривичним делима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације