Влада Северне Македоније: Са Србијом учвршћујемо пријатељске односе

Младен Станчић

21. 02. 2019. у 18:01

Влада Северне Македоније: Са Србијом учвршћујемо пријатељске односе

Миле Бошњаковски; Фото: Twitter

Грађани двеју земаља су пријатељски народи који су сарађивали кроз историју, прецизирао је Бошњаковски за „Новости“


СКОПЉЕ

ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА


Влада Републике Северне Македоније води политику која доприноси учвршћивању пријатељских односа са свим својим суседима укључујући и Републику Србију, оценио је у четвртак за Вечерње новости, портпарол администрације у Скопљу, Миле Бошњаковски, поводом објављеног позива спикера приштинског парламента Кадрија Весељија да би Црна Гора и Република Северна Македонија „као чланице НАТО“, са Косовом требало да се удруже против Србије.

- Грађани двеју земаља су пријатељски народи који су сарађивали кроз историју, прецизирао је Бошњаковски за „Новости“. – Са Републиком Србијом ускоро ћемо на граничном прелазу Табановце успоставити ”оне стоп схоп”, односно уместо две контроле, на овом граничном прелазу вршиће се једна царинска провера и за грађане и за превознике.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вулин о претњама Кадрија Весељија: Они који хране Србијом Велику Албанију остаће без земље

Бошњаковски је за Вечерње новости закључио да „наша Влада ради искључиво на јачању стабилности региона, свакако и економије“.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Aca

21.02.2019. 18:17

povucite priznanje Kosova i Metohije kao takozvane države pa tek onda da budemo prijatelji.... to jest veliki prijatelji

Goran

21.02.2019. 20:43

SAD u Evropi. Sjedinjene Albanske Države ( Albanija, Kosovo, Crna Gora, S.Makedonija, južna Dalmacija i Federacija BiH ).

NE HVALA

21.02.2019. 21:27

PRIJATELJI NASIH NEPRIJATELJA, i nama su neprijatelji, to su nam najbolje pokazali milogorci, pardon montenigeri.