Снимак који је објавио подгорички портал ИН4С на којем се види како бивши градоначелник Подгорице Славољуб Стијеповић, садашњи Генерални секретар председништва Црне Горе, узима новац од Душка Кнежевића, председника Атлас Групе за потребе изборне кампање ДПС 2016.године, изазво је праву "буру" не само у Црној Гори него и у читавом региону.

Демократски фронт је, као што је и најавио, припремио кривичну пријаву против учесника у афери ”Коверат”, која је покренута објављивањем ексклузивног снимка.

Кривична пријава је покренута против бившег градоначелника Подгорице Славољуба Стијеповића, званог ”Миго”, главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића, проф. др Душка Кнежевића и Мила Ђукановића, председника Црне Горе.

ДФ основано сумња да су наведена лица створила криминалну организацију из члана 401 Кривичног законика Црне Горе, те извршили кривично дело прања новца из члана 387, помоћ учиониоцу после извршеног кривичног дела из члана 387, те злоупотребу службеног положаја из члана 416 ривичног законика Црне Горе.