СПОР ОКО ИМОВИНЕ ПОРОДИЦЕ СА ЗАБЈЕЛА: Данијела се није јавила у Спуж, следи јој затвор

И. С.

11. 12. 2018. у 21:24

СПОР ОКО ИМОВИНЕ ПОРОДИЦЕ СА ЗАБЈЕЛА: Данијела се није јавила у Спуж, следи јој затвор

Породица Ђуришић жели свој плац Фото Приватна архива

Сматра да казну није заслужила, те је казала да је не признаје, наводећи да приликом доношења пресуде, судија није желео да узме у обзир документацију која доказује да је то приватна својина Ђуришића

ДАНИЈЕЛИ Ђуришић, чији је супруг Вања због имовине у подгоричком насељу Забјело у спору са главним градом већ 25 година, у уторак је истекао рок да се јави у спушки затвор на издржавање казне од 12 дана. Како је најављено раније, уколико то не учини самовољно, биће принудно спроведена у ЗИКС.

Суд за прекршаје у Подгорици, Данијели је позив на издржавање затворске казне уручио након што је одбила да плати 300 евра, пошто се у јуну прошле године, након што је ухапшен њен супруг, са децом забарикадирала у ауту у Јереванској улици, у којој се налази спорна имовина.

Прочитајте још - ЗАГРАДИЛИ И УЛИЦУ: Породица Ђуришић са Забјела наставља борбу са главним градом

Ђуришићева сматра да казну није заслужила, те казала да је не признаје, наводећи да приликом доношења пресуде, судија није желео да узме у обзир документацију која доказује да је то приватна својина Ђуришића.

Породица са Забјела већ годину и по борави у камп- -приколици на спорном земљишту за које кажу да је "отета ђедовина". Ђуришићи тврде и да се парцеле 4914 и 4915, око којих се, уз другу земљу, преко четврт века споре са главним градом, у континуитету воде на њих и да никад нису експроприсане.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације