СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЦРНУ ГОРУ: Дању полицајка, ноћу го-го играчица

Новости онлине

субота, 21. 04. 2018. у 21:03

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ЦРНУ ГОРУ: Дању полицајка, ноћу го-го играчица

Shutterstock

Службеници Управе полиције проверавају сазнања да се њихова колегиница, чији идентитет је познат редакцији Дана, у подгоричком локалу "Мр. Стефан Браун" бави пословима недостојним службе
Службеници Управе полиције проверавају сазнања да се њихова колегиница, чији идентитет је познат редакцији Дана, у подгоричком локалу "Мр. Стефан Браун" бави пословима недостојним службе. Наиме, сумња се да полицајка из Сектора граничне полиције ради на пословима анимирања гостију, а у опису њеног посла је, између осталог, и да плеше на шанку и тако анимира госте како би трошили више новца.

Као доказ који поткрепљује ову сумњу, према сазнањима Дана, полицији су достављне фотографије са Фејсбук странице наведеног локала.

- Та полицајка налази се на више фотографија које су јавно објављене током прва три месеца текуће године, а на некима од њих види се како игра на шанку локала. На већини тих фотографија она носи качкет. Да се проверавају сумње да службеница Сектора граничне полиције за новац ради у локалу, у којем, између осталог, плесом анимира госте - Дану је потврђено из Управе полиције.

Службеници надлежне службе у Управи полиције поседују сазнања да је полицијска службеница ангажована у Сектору граничне полиције извесно вријеме ангажована у ноћном клубу "Мр Стефан Браун" у Подгорици на пословима анимирања и забављања гостију.

Документација о томе је већ достављена Етичком одбору ради одлучивања да ли је она тиме прекршила Кодекс полицијске етике.

Навели су и да ова полицајка није добила одобрење надлежних да ради као играчица у локалу. Како Дан незванично сазнаје, она је почетком марта надређеним упутила допис у којем је тражила одобрење за обављање допунског посла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)