БОЈАНИЋ ПОРУЧИО У ПЉЕВЉИМА: Ђукановић је креатор хаоса у Црној Гори (ФОТО)

М.Д.

06. 04. 2018. у 00:35

БОЈАНИЋ ПОРУЧИО У ПЉЕВЉИМА: Ђукановић је креатор хаоса у Црној Гори (ФОТО)

Фото: М.Дробњак

Кандидат за председника Црне Горе, Младен Бојанић казао је у четвртак навече у Пљевљима да очекује победу у првом кругу, али да има жељу да се у другом кругу сусретне очи у очи са Милом Ђукановићем
Кандидат за председника Црне Горе, Младен Бојанић казао је у четвртак навече у Пљевљима да очекује победу у првом кругу, али да има жељу да се у другом кругу сусретне очи у очи са Милом Ђукановићем.

Он је казао да грађани имају два избора, да гласају Ђукановића који ће да преведе аутократију у диктатуру или да дају глас њему који намерава да од Црне Горе направи демократску, европску, модерну државу у којој ће сви грађани бити једнаки без обзира на веру и нацију и политичко определење.

- Ђукановић, који је произвео ово стање, након 27 година каже да има план. Замислите после 27 година има план како ће да сачува стабилност у Црној Гори. Ђукановић је креатор нестабилности и овог хаоса који се дешава по улицама Црне Горе.Он никако не може да буде решење он је проблем - рекао је Бојанић на промоцији у некадашњем Дому Војске у Пљевљима.

Бојанић је казао да је сагласан са Ђукановићем да је држава Црна Гора јача од мафије.

- Проблем је што ја не зна где он припада, на којој је он страни. Он је тај који има везе са њима, ја немам. Њега црта Европа у извештајима о проширењу у којима каже да је држава Црна Гора заробљена држава. Заробљена држава заробљених институција и спрегом организованог криминала и свих нивоа власти и са преплитањем приватног и јавног интереса – рекао је Бојанић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Младен Бојанић: Ослободити Црну Гору


- Држава је наша, а ми ћемо знати како да победимо мафију у Црној Гори“, поручио је Бојанић из Пљеваља.

Он је упитао Ђукановића како то кад држава купује од приватника, као што се то дешава са акцијама пљеваљског Рудника угља, увек плати пуно више него што је тржишна вредност а са друге стране када држава продаје оде то у бесцење.

- Држава како год окрене је у губитку - казао је Бојанић и позвао грађане да то више не дозволи.

- Заштитимо ово мало имовине што је остало након њихове похаре - казао је Бојанић и позвао грађане да 15. Априла раскину те везе јер хоће да живи у достојанственој, усправној Црној Гори.

- Вратићемо отето, кренућемо у нову будућност, кренућемо у нову будућност са младима уз њихову подршку и све ово радимо за њих – рекао је Бојанић.

Он је поновио и у Пљевљима своје основне разлоге због којих се кандидовао, а то су слање Ђукановића у политичку прошлост, ослобађање институција и брига за сваког појединца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Бојанић: Црну Гору видим као заједничку кућу свих нас; Брајовић уз Мила, Вуксановић не одустаје од кандидатуре

Он је констатовао да они који владају Црном Гором су изазвала свакакву кризу: политичку, друштвену, економску, а у Пљевљима и еколошку.

- Целом Северу су узели све ресурсе а Вама су узели и ваздух - казао је Бојанић.

Кандидат Демократског фронта је поручио да на његовом скупу у Пљевљима осим њега и пар његових колега су присутни само Пљевљаци. То га радује и гарантује да ће победити на изборима. Грађанима је обећао да ће у њему имати председника који ће бранити њихова права.

Владислав Бојовић је казао да се много Пљевљака ових дана обратило опозиционим првацима у Пљевљима, да их обавести о притиску који на њих врши актуелни режим. Њих је позвао да слободно одлуче, по својој савести, убеђен је да ће многи од њих управо гласати за Младена Бојанића, јер је то глас здравог разума.

Студент Лука Ковачевић казао је да су млади будућност Црне Горе, а не Милутин Симовић, Душко Марковић или Мило Ђукановић. Ковачевић је поручио да ће 15. април и победа Младена Бојанића на предсједничким изборима стајати раме уз раме са 13. јулом.

Весна Лончар поручила је да више нико нема дилему да само нови људи могу донети промене које ће донети у коначном победу над режимом који је упропастио Црну Гору и Пљевља.

Душан Јовић је казао да су корупција и безакоње достигли свој врхунац и да су посљедице погубне Ђукановићеве политике видљиве на сваком кораку.

Милан Лекић позвао је остале кандидате да одустану од своје кандидатуре и подрже Младена Бојанића да се, како каже, агонија Црне Горе заврши у једном дану.

Младен Бојанић у Пљевљима; Фото М.Дробњак


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

MISTER

06.04.2018. 02:49

Psi laju, karavani prolaze, ne daj se preśednice, ne daj se gospodaru, ne mogu ti nistabdok je tvoje djece, Montenegru vjerne.

komandant 1001

06.04.2018. 16:18

@MISTER - MISTER....pa nijesu đeca Milove Monenegrine no su srpska đeca Crne gore !

Umovi

06.04.2018. 06:43

Podrška Bojaniću. Vreme je za bolje, a Bojanić to jeste. Idemo, do pobede u bolji i sigurniji život.

PG-CG

06.04.2018. 08:04

Za nas Srbe u Crnoj Gori pravi kandidat je Marko Milačić, jer on smatra da su Srbi i Crnogorci jedan narod, i zalaže se za izlazak Crne Gore iz NATO-a, kao i za ukidanje odluke Vlade CG o priznanju tzv. države Kosovo... dočim, Bojanić smatra da je pitanje članstva Crne Gore u NATO i priznanja tzv. Kosova završena stvar... Srbi u Crnoj Gori žele pravu i Pravu Crnu Goru!!!

Moka

06.04.2018. 14:29

Samo da Milo ne pobedi , od kada je on na vlasti crnogorci samo dolaze u Srbiju , a isti ti su glasali za nezavisnost. Napravise u Srbiji ratiste njihove mafije , dosta nam je nasih samo nam jos i njihovi fale. Zid na granici kao sto hoce Tramp da uvede na Meksickoj granici.

komandant 1001

06.04.2018. 16:14

....."Crna Gora u boj kreće, robovati više neće" Pomoz'Bog Crnogorci!