Амфилохије: Какву независност славе они који су продали Косово и Светог Јована Владимира

ФоНет

06. 06. 2016. у 19:54

Митрополит црногорско-приморски поручио да су на власти владари који себе и своју државу и независност обоготворују

Амфилохије: Какву независност славе они који су продали Косово и Светог Јована Владимира

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије

ШАВНИК - Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је, на обележавању 1.000 година постојања манастира Бијела код Шавника, да су на власти владари који себе и своју државу и независност обоготворују и истакао да ако за 1.000 година Црна Гора није имала идентитет, онда је боље да је није ни било.

Не можемо ми да стварамо тај и такав идентитет. Није то идентитет у који је своју крв уградио Свети Јован Владимир. То је братоубилачки идентитет. Ова Црна Гора је рођена у Брозовом Јајцу, она је обезбожена, против душе и царства небеског гради своју моћ и славу, а све што је грађено против бога и цркве божје, у историји је пролазно, казао је митрополит СПЦ, преноси РТЦГ.

Он је поновио да моћна Европа вара и обмањује да би загосподарила земљом, људским душама и изагнала бога из људске душе и људских срца.

Онда нађе такве који су се одрекли бога, да они слугарански, у име неке независности, крену у земљу недођију, казао је Амфилохије.

Он је упитао какву независност славе они који су продали Косово и Светог Јована Владимира.

На власти су владари који себе и своју државу и независност обоготворују и још кажу како су створили оквире Црне Горе независношћу и да те оквире треба да испуне новим идентитетом, рекао је Амфилохије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Благота

08.06.2016. 20:58

Да ти речем, нијесу то Црногорци Срби, но милогорски Антихристи и њиови пријатељи Арбанаси, мослимани и латини!