(ФОТО) ЧУДО У ТРЕБИЊУ: До подне кокодаче, а од подне кукуриче и носи јаја!

NovostiOnline

19. 05. 2016. у 13:05

До пола дана је био мушко, а други део дана женско, ујутру je врло немиран и кокодаче као кокошка, а послеподне кукуриче и шепури се по дворишту

(ФОТО) ЧУДО У ТРЕБИЊУ: До подне кокодаче, а од подне кукуриче и носи јаја!

foto: Fokus.ba

ТРЕБИЊЕ – У домаћинству Ранка и Зоре Бољановић у требињском насељу Хрупјела петао је почео да носи јаја необичних облика, различитих величина и боја.

Ранко Бољановић каже да је певца старог годину дана купио пре шест месеци у Љубињу и да је после неког времена приметио да се чудно понаша.

“До пола дана је био мушко, а други део дана женско”, рекао је Бољановић, који додаје да је петао ујутру врло немиран и кокодаче као кокошка, а послеподне кукуриче и шепури се по дворишту.

Он каже да су за прво петлово јаје мислили да је од коке, иако је било необичног, дугуљастог облика.

Да певац није “право мушко” Ранко и његова супруга приметили су када су видели да леже у кокошије гнездо.

foto: Fokus.ba

“Видели смо да леже у једно удубљење у кокошињцу. Када би легао удубљење би било празно, а када певац оде остане јаје”, каже Ранко и наводи да петао јаја не носи често, те да прође и по 10-15 дана док не снесе друго. Бољановићи кажу да јаја немају жуманце, а приликом кувања беланца буду нормална.

foto: Fokus.ba

“Не конзумирамо их у исхрани, док се не утврди о чему је реч”, кажу Бољановићи.

Ранко истиче да његов певац живи “модеран живот” и да га коке не интересују много, те да је већ постао атракција за цели град, али се нада кокошке неће почети да кукуричу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Logic

19.05.2016. 15:08

@Radojko - Što da ne, Radojko? Zašto ga držati u anonimnosti? Ima li neko štete od njegovih aktivnosti? A ono duguljasto oblo jaje je moguće baš njegovo prirodno, hipertrofirano, koga se odrekao, da napravi mesta za novi vid kokošijih jaja. Zdravijih, bez žumanca, znači: nula kolesterola.

stara vrana

19.05.2016. 15:45

To bi moglo da znaci da dolazi vreme kad Ce muskarci ostajati u drugom stanju I radjati decu. .

Prof. Ivan Zgrozeni

19.05.2016. 15:51

Eto, vidite da se takve anomalije dogadjaju. Dogadjaju se i medju ljudima. Zato, imajte malo vise razumevanja prema LGBT. Tako su na svet dosli programirani.

alex

09.11.2018. 22:22

@Prof. Ivan Zgrozeni - Nebune se ljudi protiv homica zato sto neznaju da i pririda gresi. Svi to znamo. Sa njima se nervira to sto se uopste neustrucavaju to da promovisu kao neku'cast. Ponos se ,valda nestavlja u gace?

Olja

19.05.2016. 16:54

Mora da je nosio roze kravatu i pokušavao da bude ortak sa roditeljima... I nije srkao, nego je k'o ptičica jeo...

jela

22.05.2016. 17:48

nista nije cudno da li ste se pitali zasto zemana posle 60. rastu brkovi jeli i to fenomen, priroda se igra a mi se cudom cudimo.