КРЕНУЛА ЈЕ САМА НА КОРОНУ: Медицинска сестра снимила борбу са вирусом коју је изгубила после 24 дана (ВИДЕО)

Novosti Online

петак, 10. 07. 2020. у 01:00

КРЕНУЛА ЈЕ САМА НА КОРОНУ: Медицинска сестра снимила борбу са вирусом коју је изгубила после 24 дана (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Медицинска сестра из Њу Џерсија која је умрла од корона вируса провела је последње три недеље живота снимајући битку за живот у страшном видеу
МЕДИЦИНСКА сестра из Њу Џерсија која је умрла од корона вируса провела је последње три недеље живота снимајући битку за живот у страшном видеу.

На њему се види како се температура коју је обарала код куће претворила у језив напад на цело тело, а онда је остала без даха у пренатрпаној болници.

- Здраво свима, имам температуру коју не могу да спустим али се одмарам у свом кревету. Нећу да идем у болницу - каже на почетку видеа Памела Орландо (65).

Снимак је настао крајем марта али је тек недавно освануо на друштвеним мрежама.

То је био почетак њених симптома и изгледала је релативно здраво, убеђена да ће успети да победи вирус код куће. Али другог дана њено лице је постало сиво, а њено понашање је приметно другачије када каже у камеру "осећам ли се као ср**е".

- Болови у леђима, температура која неће да спадне, а и када спадне, и даље је непријатно осећање - каже Орладно, и даље код куће.Следећег дана медицинска сестра снимила је себе како лежи у болничком кревету дишући уз помоћ носне каниле.

- Трећи дан дивног вируса, чула сам да је девети дан гори, срећна сам што сам добро за сад - каже она, надајући се да ће се њено стање поправити.

Међутим, четвртог дана је клип добио мрачнији тон док се медицинска сестра снима у 3.30 сати док лежи у болничком кревету.

- О мој боже, ово није шала, тако ми је непријатно - каже она.

На следећем снимку приказано је препуно стање у болници, док се Орландо жали да тек треба да види медицинску сестру.

Стање ове маме наставља да се погоршава, до тренутка када она не зна ни који је дан.

- Не знам ни који је дан али се осећам ужасно. Толико је лоше да нисам сигурна да ћу успети. Молим те боже, помози ми - каже она очајно.

Затим следе снимци на којима ништа не говори, само се снима док и даље има канилу у носу.

- Мислим да је субота, 21:15. Данас није добар дан. Не могу ни да се померим а да не останем без даха. Само се молите да ми буде добро - изговара она.

Последња два клипа показују како Орландо кашље у маску за кисеоник преко лица, молећи оне који гледају да се моле за њу.

- И даље ми није боље - каже она.

Орландо је умрла 16. априла, 24 дана након што се разболела.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације