Не слуша сина: Отац Бориса Џонсона у Грчкој

Танјуг

четвртак, 02. 07. 2020. у 23:45

Не слуша сина: Отац Бориса Џонсона у Грчкој

AP Photo

Отац британског премијера Бориса Џонсона Стенли Џонсон (79) прекршио је данас меру коју је увео његов син и отпутовао је преко Бугарске у своју вилу у Пелиону, у централној Грчкој
Отац британског премијера Бориса Џонсона Стенли Џонсон (79) прекршио је данас меру коју је увео његов син и отпутовао је преко Бугарске у своју вилу у Пелиону, у централној Грчкој.


Он је отпутовао упркос препоруци Форин офиса да држављани Велике Британије не би требало да путују у иноистранство ако не морају, а његов пут у Грчку показује да је могуће преко неке треће земље стићи на жељену дестинацију и заобићи правила за спречавање ширења корона вируса, пише портал Грик рипортер.


Џонсон старији, бивши члан Европског парламента стигао, је у Грчку преко Софије јер су грчке власти забраниле директне летове из Велике Британије до средине јула.


Он је вест да је у Грчкој објавио на свом Инстаграму.


"Ја сам у Пелиону. Морам да поставим мере дистанцирања на објекту јер овде то веома озбиљно схватају", написао је Џонсон.


Он је додао да, иако је Грчка забранила доласке из Велике Британие, Грци су веома срећни што ме виде.


Борис Џонсон,AP Photo

"Једино што желе да знају јесте одакле долазим и шта радим. Онда су ми измерили температуру и узели брис два пута", додао је Џонсон по слетању на аеродром.


Џонсонова четворособна вила у Пелиону има базен и терасу са погледом на планине и море, и удаљена је од плаже пет минута хода кроз маслињак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Nije prekršio meru nego preporuku

04.07.2020. 08:27

a, u svojoj vili u Grčkoj je sigurniji nego u Britaniji...