Демонстранти само прошли поред руског ресторана: Снажни момци “обесхрабрили” масу да уништи Пушкина

Бранко Влаховић

среда, 03. 06. 2020. у 11:21

Демонстранти само прошли поред руског ресторана: Снажни момци “обесхрабрили” масу да уништи Пушкина

Фото КР.ру

Ево како су власници заштитили свој локла “Пушкин” током демонстрација у Америци
МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА


Фотографију власника и сарадника руског ресторана ,,Пушкин,, у америчком граду Сан Диего објавили су многи листови не само у Америци већ и широм света. Десет момака са простора бившег СССР-а били су спремни и пушкама да бране свој ресторан од оних ратоборних демонстраната који ломе све пред собом.

Неки сајтови су објавили њихову фотографију са провокативним потписом да руска мафија штити свој ресторан. Међутим људи нису желели никакав сукоб са демонстрантима већ само нису дали да им ратоборни униште оно што су годинама стварали.

-Поред нас је прошло много људи али нико није покушао ништа да ломи зато што је десет наших момака са пушкама стајало поред врата, испричао је један од власника ресторана ,,Пушкин,, Јерменин Ајк Газарјан.

Да их не оптуже за провокацију момци који су били спремни да бране ресторан били су голоруки али су имали оружје унутар просторија.

-Никога нисмо дирали, никога нисмо провоцирали једино смо стајали испред ресторана да виде да нећемо дозволити да поломе стакла и направе штету, објашњава Газарјан.

И заиста, маса је прошла поред ресторана и није било никаквих сукоба.Ајк Газарјан прица да има утисак да многи који демонстрирају и не знају шта хоће.

Иначе ресторан ,, Пушкин,, у Сан Диегу постоји од 2015 године и у њему се нуде не само руска и јерменска јела него и из других бивших совјетских република.