ХИТ СНИМАК: Усред хаоса у Чикагу на полицијској мотороли трешти Од Бихаћа до Петровца села (ВИДЕО)

Novosti Online

понедељак, 01. 06. 2020. у 12:23

ХИТ СНИМАК: Усред хаоса у Чикагу на полицијској мотороли трешти Од Бихаћа до Петровца села (ВИДЕО)
На полицијској мотороли чула се српска крајишка песма "Од Бихаћа до Петровца села", у којој се помиње име хашког осуђеника Радована
НЕПОЗНАТА особаје током викенда ометала радио сигнал полиције у Чикагу где се тренутно одвијају најжешћи протести због смрти Џорџа Флојда.


У једном тренутку на полицијској мотороли чули су се српски народњаци, а испоставило се да је неко полицији пуштао песму "Од Бихаћа до Петровца села", у којој се помиње име хашког осуђеника Радована Караџића.


Да ствар буде још занимљивија, полицајци су препознали звуке и констатовали да је највероватније у питању српска песма.


Срби су на друштвеним мрежама констатовали да у Чикагу живи највећи број наших држављана, па зато није ни чудо што се баш српска песма чула на мотороли.

Коментари (7)

Nikola Kostić

01.06.2020. 17:33

Sad Srbija da se zalaže za prava crnaca u Americi! Pošto se oni brinuli za šiptare.E sad Rusi i Kinezi da ih bombarduju jer zu zli i ubijaju jadne crnce! Poslaćemo i mi Galebove i Orliće

Jo pariz

01.06.2020. 18:05

Na motoroli se cuje ime SRBSKOG MUCENIKA RADOVANA KARADZICA,KOGA SU IZDALI srbi IZDAICE.A KOJI SAD OCEKUJU BLAGOSTANJE GLEDAJUCI turske serije,zadrugu,i kojekakve bljuvotine sa zapada.itd.itd.itd.

Miki-Zg

01.06.2020. 19:30

Ovo je podvala ustaške-šiptarske -muslimanske braće Srbima u SAD-u .da se bore protiv Trampa .Ni jedan Srbin u svijetu ne treba protestirati protiv uvaženog predsj. SAD-a D.Trampa !!Sjetimo se demokratske stranke ,Klintona zločinca !