Тачне прогнозе руских психијатара да ће због короне бити проблема са “лабилнима”: Кад терориста тражи мајку и прича о сврси живота!

Бранко Влаховић

понедељак, 25. 05. 2020. у 08:22

Тачне прогнозе руских психијатара да ће због короне бити проблема са “лабилнима”: Кад терориста тражи мајку и прича о сврси живота!

Алексеј Барашњиков

Алексеј Баришњиков (34) после уласка у банку није тражио новац већ је са "таоцем" разговарао и о певачици и водитељки ријалитија Олги Бузовој

Суботњи "терористички" напад на експозитуру Алфа банке у Москви доказ је да су у праву они руски психијатри и психолози који су најављивали да ће један број психички лабилнијих особа имати проблеме због садашње ситуације са короном. Један од тих "пролупалих" је и Алексеј Баришњиков (34), који после уласка у банку није тражио новац већ је са једним клијентом који је остао као "талац", разговарао о сврси живота и о певачици и водитељки "ријалитија" Олги Бузовој.

Кад су специјалци ушли у банку и ставили Алексеју лисице на руке, он их је после пет минута замолио да му дозволе да телефониора мајци у Њижњевартовску. И полиција је брзо схватила да се не ради о терористи него о психичком болеснику.


У АМЕРИЦИ УБИЈАЛИ ЗБОГ МАСКЕ

У Сједињеним Америчким Државама досад је забележено најмање девет одвојених инцидената са ватреним оружјем после расправа због мера уведених током пандемије вируса корона, као што су обавезно ношења маски или друштвено дистанцирање.

Како преноси лондонски "Гардијан", у тим инцидентима најмање четворо људи је убијено, а седморо је рањено. До пуцњава је, између осталог, долазило после свађа због правила о ношењу маски у возилима јавног превоза и у пословним објектима, па је тако, пошто му је речено да не може да уђе у аутобус без маске, један Тексашанин наводно пуцао у другог путника, док је у ресторану у Колораду један мушкарац из ватреног оружја ранио запосленог који му је приговорио због тога што није носио маску.