Њујорк се полако ВРАЋА У ЖИВОТ: Ублажена забрана окупљања, отварају се и ПЛАЖЕ

Танјуг

23. 05. 2020. у 19:20

Њујорк се полако ВРАЋА У ЖИВОТ: Ублажена забрана окупљања, отварају се и ПЛАЖЕ

Фото: AP photo

Становницима града Њујорка биће поново дозвољено да посете плаже, али неће смети да пливају и неће бити спасилаца, изјавио је градоначелник Бил де Блазио на саопштењу за медије поводом ситуације у вези са корона вирусом

ГУВЕРНЕР државе Њујорк усвојио је одредбу о ублажавању забране окупљања којом се дозвољава да до десеторо људи буде у групи уз поштовање мера заштите. Размак међу њима мора да буде најмање два метра, а уколико морају да буду на мањој дистанци у обавези су да носе маске, пише Гардијан.

Асошијетед прес преноси да је Куомо одредбу потписао синоћ, у сусрет Дану сећања на пале борце у САД.

Становницима града Њујорка биће поново дозвољено да посете плаже, али неће смети да пливају и неће бити спасилаца, изјавио је градоначелник Бил де Блазио на саопштењу за медије поводом ситуације у вези са корона вирусом.

Викенд који претходи Дану сећања на пале борце у САД у нормалним околностима означава почетак сезоне пливања на плажама у граду Њујорку.

Градоначелник је изјавио да забрана пливања на плажама има за циљ да грађане одврати од употребе градског превоза, како би се смањила могућност преношења корона вируса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)