МОСКВА: ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКАМосковска полиција је у суботу после подне ухапсила човека који је ушао са медицинском маском на лицу у експозитуру ,,Алфа Банке,, у центру града у улици Земљаној вал и држао као таоце запослене. Он је очигледно био или дрогиран или је имао психичке проблеме. Казао је да му ништа не треба осим што тражи истину.


Захтевао је да му доведу певачицу Олгу Бузову. Једна сарадница банке успела је да позове полицију која је брзо опколила зграду.


Нападач је био обучен у униформи достављача хране ,,Деливери клаб,,. У торби није имао никакву бомбу већ замотуљак за који је тврдио да је експлозивна направа.


Да се не ради о озбиљном разбојнику видело се да су из просторија банке изашли сви запослени и са ,,терористом,, је остао само један човек који је био клијенти са њим је разговарао о сврси живота.


Таоц се звао Фјодор и има 26 година. Он је снимио како нападач на банку тврди да је смрт најбољи поклон у животу. “Зато је рат најбоље време, метк у главу и све. Најпријатније је да заспеш и не пробудиш се”.Терориста, Алексеј Баришњиков (34)  из Њижњевартовска је тражио да му доведу певачицу и ТВ водитељку Олгу Бузову јер му је наводно нешто украла. А док је седео у банци слушао је популарног руског певача Басту.


Полиција је одлучила да се нападач на банку одведе на психијатријски преглед.


ОЛГА ДОЖИВЕЛА ШОК


Фото КР.р


Кад је сазнала да нападач на банку тражи да се сретне са њом певачица Олга Бузова доживела је шок. Казала је да се плаши ненормалних људи. Наравно тврди да никоме ништа није узела.