Лукашенко поново шокирао изјавом: Смејали сте се када сам вам причао, а сада вирус напада оне који су ЈУЧЕ ПИЛИ, а ДАНАС ПУШЕ!

Novosti Online

08. 04. 2020. у 00:07

Лукашенко поново шокирао изјавом: Смејали сте се када сам вам причао, а сада вирус напада оне који су ЈУЧЕ ПИЛИ, а ДАНАС ПУШЕ!

Фото: ЕПА

Како је у уторак саопштило Министарство здравља Белорусији, у тој земљи укупно је забележен 861 случај инфекције вирусом, а 13 особа је преминуло

ПРЕДСЕДНИК Белорусије Александар Лукашенко сматра да су оболевању од коронавируса подложнији људи који су како каже „јуче пили, а данас пуше“.

Прочитајте још: Чувени холивудски редитељ осуо паљбу по Америци: "Санкције Ирану и Венецуели НЕХУМАНЕ у доба пандемије, то је чист НЕДОСТАТАК ЉУДСКЕ ПРИСТОЈНОСТИ!"

-Ви и ја (обраћајући се народу Белорусије) ценимо здравље сваког појединца више него што та особа сама цени своје здравље – у томе је наш проблем. Сви су се смејали када сам пре годину дана говорио да сви треба да се бавимо спортом, да трчимо, пијемо мање и избегавамо пушење. Боже сачувај, мислили су људи. О чему, забога, прича председник? А данас се уверавамо да тај несрећни вирус проналази оне који су јуче пили, а данас пуше - изјавио је Лукашенко.

Подсетимо, Белорусија је једна од ретких држава у Европи у којој још није уведен режим самоизолације.

Прочитајте још: ЦРНИ РЕКОРД у Француској од почетка епидемије: Скоро ХИЉАДУ И ПО мртвих и 11 хиљада заражених у само једном дану!

Како је у уторак саопштило Министарство здравља Белорусији, у тој земљи укупно је забележен 861 случај инфекције вирусом, а 13 особа је преминуло.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

3

08.04.2020. 11:04

sportisti vecno zive, skoro sam sreo jednog grka sto je ucestvoao na prvim olimpijskim igrama, i pozdravio te :)