Пре само неколико недеља, супружници Стуарт и Адриан Бакер били су савршеног здравља и 51.годину у браку. Но, средином марта почелису да се осећају лоше.


Стуарт (74) и Адриан (72) живели су у Бојнтон Бичу на Флориди и били су у пензији. Пре отприлике три недеље, обоје су отишли лекару јер се нису осећали добро, рекао је њихов син Бади. Лекар их је послао кући. Неколико дана касније стање је и даље било непромењено, па им је лекар препоручио да оду у болницу. Из болнице су отпуштени исти дан и упућени у карантин.


Неколико дана касније, 19. марта, речено им је да се врате у болницу. Примљен је супруг, јер је имао високу температуру и астму. Супруга је послата кући, јер није имала озбиљније симптоме


4. марта Стуарту је потврђена зараза корона вирусом, а Бади и његова сестра одлучили су, као меру предострожности, одвести у болницу и њихову мајку. 45 минута након прегледа, лекар им је рекао да је ниво кисеоника у крви њихове мајке врло ниска.


Лекари су након неколико дана саветовали да се брачни пар премести у болницу. Стуарт и Адриан стављени су у исту собу и скинути су с респиратора да би им било угодније. У недељу су умрли обоје, у размаку од само шест минута, због компликација повезаних са заразом корона вирусом.