ПРОКЛЕТСТВО КЕНЕДИЈЕВИХ: Били у изолацији, чували се короне, кобна игра лоптицом одвела их у смрт (ВИДЕО)

Novosti Online

субота, 04. 04. 2020. у 10:43

ПРОКЛЕТСТВО КЕНЕДИЈЕВИХ: Били у изолацији, чували се короне, кобна игра лоптицом одвела их у смрт (ВИДЕО)

Printscreen

Сматра се да су се Мејв Кенеди Таунсенд МекКин (40), унука Роберта Ф. Кенедија и њен осмогодишњи син, утопили у Мериленду у четвртак
Сматра се да су се МејвКенеди ТаунсендМекКин (40), унука Роберта Ф. Кенедија и њен осмогодишњи син, утопили у Мериленду у четвртак. Њих двоје су несталиу четвртак поподне, а празан кану пронађен је убрзо близу њиховог нестанка.


М
екКин и њен син Гидеон нестали су у заливу Чеспикблизу Анаполиса, а њен супруг Дејвид МекКин потврдио је ту вест.

Током игре лопта је завршила у води, па су мајка и син отишли на кану. Д
ејвид МекКин рекао је да су отишли предалеко и да нису могли да се врате.

- Са дубоком тугом делим вест да се потрага за мојом вољеном ћерком Мејви унуком Гидеоном претворила из спашавања у потрагу за телима, рекла је Кетлин Кенеди Таунсенду изјави за USA Today у петак увече.

"
Мејвје одувек била живахна", наставилаје Кенеди Таунсенд.

- Увек си знао кад је била у соби. Њен смех био је гласан, неустрашив и заразан. Све је радила свим срцем.Давала је најбоље загрљаје, певала гласно и углас, плесала, свађала се ... Мејвје блистала ... Улога коју је највише ценила била је улога- рекла је Кетлин.

Неутешни муж Д
ејвид МекКин детаљно је објаснио шта се тачно догодило.

"Били смо у самоизолацији у празној кући чији је власник била Мевјина мајка у заливу Чеспик, надајући се да ће то нашој деци пружити више простора него што имамо код кућеу Вашингтону, етако да могу да трче", рекао је.

- Након што су Гидеон и М
ејвиграли лоптому близини малог плитког залива иза куће, лопта је завршила у води. Увала је заштићена, ветар и вода су много тиши него у заливу. Кренули су за лоптом, али ветар и плима некако су их „однели“ у отворену увалу. Пола сата касније приметио их је неко са копна који их је видео далеко од обале и позвао полицију. Након тога, нико их више није видео. Полиција је пронашла њихов кану ", рекао је МекКин.

М
екКин је унука покојног сенатора Р. Ф. Кенедија и кћерка бивше гувернеркеМериленда КетлинКенеди Таунсенд, а наводно је на месту извршног директора Светске здравствене иницијативе на Универзитету у Џорџтауну.


Коментари (1)