АМЕРИКА је постала земља са највећим бројем оболелих од вируса корона на свету, док је број жртава порастао на 2.500. Један ужасан снимак из болнице у Бруклину за нешто мање од пола дана постао је готово виралан.

Снимак приказује медицинско особље на улици испред болнице у Бруклину, док виљушкар превози тела, а онда их ставља у камион-хладњачу који даље одвози лешеве.

Прочитајте још: Бивши италијански премијер својом тврдњом шокирао јавност: "Корона вирусом је заражено и до 12 МИЛИОНА ИТАЛИЈАНА" (ВИДЕО)

Све време док траје снимак, чује се како мушкарац, аутор видеа, понавља "ово је стварно", "прихватите ово озбиљно, останите код куће", док се тела одвозе низ улицу.

- Тачно овде у Бруклину, испред болнице, ово је стварно - рекао је он.
Градске болнице у Њујорку поставиле су мртвачнице испред установа како би се избориле са великим бројем жртава пандемије која је тешко погодила чувену Велику јабуку.На још једном снимку виде се тела испред болнице, која чекају да их утоваре у камионе.

Прочитајте још: Бавио се мафијом, дрогом, тероризмом, а сада је руководилац размештања мртвачких сандука: Није лако, као неки полицајац сам који управља саобраћајем

Снимци из Њујорка врло брзо су обишли свет и можда најбоље показали колико скупо се у појединим државама плаћа неозбиљно схваћена борба против вируса корона.