Наша ћерка је била потпуно здрава, а онда је умрла од короне: Клои (21) је изгубила битку са вирусом, њена породица упутила апел целом свету

Novosti Online

среда, 25. 03. 2020. у 23:30

Наша ћерка је била потпуно здрава, а онда је умрла од короне:  Клои (21) је изгубила битку са вирусом, њена породица упутила апел целом свету
Говорим из личног искуства јер ова пошаст однела је живот мојој здравој 21-годишњој кћерки", завапила је Дијана Мидлтон
"Свим људима који мисле да је то само вирус, молим вас размислите поновно. Говорим из личног искуства јер ова пошаст однела је живот мојој здравој 21-годишњој кћерки", завапила је Дијана Мидлтон, мајка Клои Мидлтон (21) у Великој Британији. Клои, каже породица, у време кад је заражена корона вирусом није имала ни једну другу болест или здравствену сметњу.

Њена тетка Емили Мистри потврдила је британским медијима да је њена нећака увек била здрава и рекла да је породица сломљена од бола.

- Овај вирус је стваран. Молимо придржавајте се смерница владе. Заштитите себе и заштитите друге! Вирус се не шири сам, ЉУДИ шире вирус! Живот какав смо познавали се драстично променио, али ако сви сада не делујемо како бисмо заштитили себе и друге, дуже ће се ова агонија наставити - написао је њена тета на друштвеним мрежама.

Клои је друга најмлађа жртва корона вируса у Британији. Тинејџер (18) који је преминуо пре неколико дана имао је озбиљних здравствених проблема пре заразе.

Од Клои се опраштају бројни пријатељи, али њена смрт је дубоко потресла целу Британију. Од доктора до познатих, многи на Твитру деле њену фотографију с упозорењем - схватите ову болест озбиљно како бисмо спасили многе попут Клои.

Од почетка епидемије, научници широм света упозоравали су како су најугрожениј скуп старији људи, углавном они од 70 година навише, те људи који већ имају озбиљних здравстених тегоба.Међутим, у последње две недеље било је више случајева оболевања млађих људи, јавља SKY News.

Извештај америчког Центра за контролу и превенцију болести (ЦДЦ) показује како је 20% оних који су завршили на болничком лечењу старо од 20 до 44 године, а 18% у старости од 45 до 54 године , Међу онима који су примљени на интензивну негу, 12% је било млађег доба док је 36% било у распону од 45-54 године.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Simostep

26.03.2020. 08:24

Извештавајте о нашим жртвама. Шта ме брига за тамо неку са запада.

Mrki

26.03.2020. 15:22

@Simostep - Izveštaj je i namenjen nama, da se naše deca uozbilje, da ne misle da im se ništa neće desiti.

Mila

27.03.2020. 22:17

Danas je potvrdjeno da je ova sirota devojka preminula od srcanog udara i nije bila pozitivna na corona virus.

Henk

19.04.2020. 11:08

@Mila - Pogotovo ako su je stavili na respirator onda je sve jasno sta je uzrok.