Цела земља јури злогласну ујну: Отела ДЕВЕТОРО деце, један отац се УБИО, а недавно се жртва вратила породици после 15 година

Novosti Online

11. 03. 2020. у 14:07

Цела земља јури злогласну ујну: Отела ДЕВЕТОРО деце, један отац се УБИО, а недавно се жртва вратила породици после 15 година

Илустрација Фото: Depositphotos

Кинеска полиција је у потери за женом за коју се сумња да стоји иза отмица деветоро деце
ДЕЧАК који је као беба украден из свог дома у Гуангдонгу у Кини уједињен је са својом породицом после апела на друштвеним мрежама.

Шена Конга (16) је, како се верује, украла мистериозна "ујна Меј", за коју се сумња да је отела укупно деветоро деце. Дечак је откривен у граду Меижу, око 400 километара од своје куће, а полиција је организовала његов повратак родитељима.

Прочитајте још:УКРАДЕНА осмомесечна БЕБА у Панчеву: Отац се пробудио и видео да нема детета, полиција ПРОНАШЛА КОЛИЦА у близини куће

- Шен је здрав и весео дечак који воли да игра кошарку - рекао је Ли Гуангри из полиције.

Отац Шен Џунлианг посветио је живот налажењу свог сина и одштампао преко милион плаката за нестале особе. Прича је имала срећан крај захваљујући његовом емотовном апелу на мрежи "Weibo".

Дечак је наводно продат за око 1.600 евра, а очајни отац је и прошле године у медијима објавио ову информацију рекавши да коначно постоји трачак наде.

- Иако полиција још увек није пронашла мог сина, сада сам срећнији него породице које су пронашле своју децу. "Ујна Меј" која је радила са Жанг Веипингом, киднаповала је деветоро деце. Осморо је продато у округу Зиђин - рекао је тада Џунлианг и открио да се отац једног детета бацио пред воз и убио из очаја.

Ово је, како преносе медији, велики корак ка хапшењу озлоглашене "ујне", за којом је у току потера у целој земљи. О њој се мало зна осим да је, између осталог, радила као посредник у продаји деце између 2003. и 2006. укључујући њену задњу жртву, која је отета 1. јануара нове године.(mirror.co.uk)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације