Тајландска полиција ухaпсила је Американца и Мађарицу због тога што су илегално боравили на Тајланду 256 дана и снимали порно филмове

Американац Родерик Антонио Метјуз Џуниор и његова девојка, Мађарица Ката Барбара Косо, ухапшени су у тајландском граду Крабију након што је полиција упала у њихову хотелску собу због дојаве да бораве илегално у Тајланду.

Прочитајте још: Ана (24) је отишла у Америку због посла и нестала пре месец дана: Због СТРАВИЧНОГ снимка полиција сумња на најгоре (ФОТО)

Међутим, полицајци су се веома изненадили када су упали у собу и нашли пар “у акцији”. Осим тога, у соби су биле постављене камере, расвета и сва опрема за снимање порно-филмова. Опрема је заплењена заједно са експлицитним снимцима насталима широм земље. Оне су требале да заврше на веб-страници за одрасле на којој је пар наплаћивао гледање својих филмова, пише Дејли Мејл.

На крају се испоставило како је дојава била тачна. Наиме, Метјуз и Косо нису имали исправне визе за Тајланд и у тој су земљи илегално боравили 256 дана.Полицијски пуковник Конгрит Суксаи рекао је да туристе очекују оптужнице због прекорачења боравка без визе, рада без дозволе, као и снимања и дистрибуције порнографског материјала. Због порнографије им прети три године затвора и казна од 60.000 бахта (око 1.700 евра), док им за рад без дозволе прети чак пет година и 100.000 бахта (око 2.900 евра) казне.


(Danas.hr)