Путин НЕГИРАО да је користио двојника

Танјуг

27. 02. 2020. у 23:46

Путин НЕГИРАО да је користио двојника

EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL

Руски председник Владимир Путин признао да је раних двехиљадитих постојала идеја о његовом двојнику зарад обезбеђивања сигурности шефа државе, али да је он то одбио
Руски председник Владимир Путин признао да је раних двехиљадитих постојала идеја о његовом двојнику зарад обезбеђивања сигурности шефа државе, али да је он то одбио.


"Одбацио сам идеју о било каквом дублеру. То је било током најтежег периода нашег рата против тероризма", рекао је Путин агенцији Тасс, у интервјуу за пројекат под називом "20 питања са Владимиром Путином".


Путин се присетио да су му почетком двехиљадитих саветовали да би двојник требало да га замени на догађајима на којима би могао бити доведен у опасност. Идеја је одбијена једном заувек, преноси ТАСС.


Током интервјуа откривено је да је интернет претрага "Путинов двојник" била међу најпопуларнијим на свету. Шира јавност је често износила сличне претпоставке у последњих 20 година.


Прочитајте још: Досадно им је без гласина о Путину


У децембру 2001. године једна жена је поставила ово питање током емисије која је ишла уживо. Она је нагађала да би двојник могао бити од користи приликом одржавања веома важних састанака, чак и оних на највишем нивоу. Путин је тада одговорио да не користи такав "мамац".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације