Френки Консидајн (28) била је зависна од секса до те мере да је некад спавала и са по четири мушкарца дневно. Каже да није могла нормално да функциониш еако није знала да ће сигурно добити "следећу дозу секса". Такав начин живота негативно је утицао на њен посао и међуљудске односе, али и на психичко и физичко здравље.


Боловала је од депресије, различитих сексуално преносивих болести, а остала је и трудна без да је знала ко је отац њеног детета. The Sun пише да је Франки често изостајала с посла под изговором да је болесна, а све због секса. Укупно је спавала са више од 130 мушкараца, а онда је сазнала да има дијагнозу - зависност од секса.

Док није сазнала да је њено стање стварно и признато медицинско стање, мислила је да потребу за сексом има због траума узрокованих раним разводом родитеља или ниског самопоуздања што се физичког изгледа тиче. Каже да је све почело с 13, кад су јој се растали родитељи. Тад би онлине тражила људе с којим је могла разговарати. Са 14 је изгубила невиност и ушла у прву дужу везу, али каже да није могла бити верна.

Неколико година касније, кад јој је мајка преминула, то је ескалирало. Одустала је од факултета и у наредне три године спавала са 80 мушкараца. Каже да је тим односима решавала тугу због губитка маме. У једном периоду живота спавала је и с четири мушкарца дневно, но ни то јој није било довољно.


"Једног викенда 2012. отишла сам у Брикстон на рођендан. Упознала сам једног типа, дошао је у моју хотелску собу и сексали смо се. Сутрадан сам била код механичара да ми прегледа аутомобил. Спавала сам с њим и његовим пријатељем, а касније те вечери спавала сам с неким другим типом", испричала је. Није користила заштиту па је боловала и од кламидије и од ХПВ-а. Затруднела је с 22 године. Није знала ко је отац па је одлучила да абортира. Каже да је то био тренутак који ју је преломио.


Исте године упознала је мушкарца на Тиндеру с којим је започела везу и 2018. године с њим добила ћерку. Веза је брзо пукла, а Френки је након тога одлучила да посети психолога. Тад су јој дијагностиковали зависност од секса.

"Олакшање које сам тад осетила било је невероватно. Схватила сам да то није моја кривица. Схватила сам да има још људи попут мене и који се боје да говоре о томе", каже данас Френки и наглашава да својом причом жели помоћи другима који имају исти проблем.(index.hr)