Ужас у Немачкој: Хрват избо насмрт супругу пред децом, ћерка вриштала Мама, крвариш

Novosti Online

19. 02. 2020. у 19:47

Ужас у Немачкој: Хрват избо насмрт супругу пред децом, ћерка вриштала Мама, крвариш
У уторак рано у јутро, после бурне свађе, ухапшен је 42-годишњи мушкарац са хрватским држављанством у немачком Бад Соден-Салмунстеру, због сумње да је ножем избо на смрт супругу
У уторак рано у јутро, после бурне свађе, ухапшен је 42-годишњи мушкарац са хрватским држављанством у немачком Бад Соден-Салмунстеру, због сумње да је ножем избо на смрт супругу (38). Како преноси "24 сата", суседи су око пет сати ујутро чули вриску, а затим су позвали полицију, саопштиле су локалне власти.

Када је екипа Хитне помоћи дошла на лице места, могла је само да констатује смрт жене која је пронађена у кухињи. Суседи су испричали да су чули ћерку како у сузама на хрватском вришти: "Мама, крвариш!".

Осумњичени је првобитно побегао са лица места у аутомобилу, али убрзо се пријавио полицији у станици у Ашафенбургу, саопштили су надлежни.

Хаос избио због развода?

Мотив злочина за сада није познат, али претпоставља се да је супруг бурно реаговао пошто је жена тражила развод. Деца пара од 13 и 15 година испричала су полицији шта се десило, а сада су под надзором тима за кризне ситуације, јавља РТЛ.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације