Побио тазбину због свађе око прасића: Полицајац изрешетао породицу, па мирно сачекао колеге

Новости Онлине

понедељак, 17. 02. 2020. у 08:49

Побио тазбину због свађе око прасића: Полицајац изрешетао породицу, па мирно сачекао колеге

Илустрација Фото Depositphotos

Бесан због фарме прасића мушкарац зграбио аутоматску пушку и пресудио супрузи, ташти, шураку и шурњаји

Полиција у Панџабу у Индији ухапсила је свог колегу Кулвиндера Сингу, због сумње да је из аутоматске пушке убио своју супругу, ташту, шурака и шурњају и тешко ранио шуракову десетогодишњу ћеркицу.


Брутално убиство догодило се у недељу око 6.30 ујутру на имању Синговог таста. Како пише Индиан Еxпресс, Синг је претходно отишао у станицу и задужио калашњиков, под изговором да је хитно послат на задатак да јури нарко-дилере и да му треба оружје. Након тога дошао је код таста на имање где су били његова супруга и син и одмах отворио ватру.


На лицу места су страдали Сингова супруга (45), њена мајка (65), шурак (38) и шуракова супруга (33). Бесан је пуцао и на шуракову ћеркицу (10) која је са прострелном раном превезена у болницу.

Након крвавог масакра, Синг је мирно сачекао колеге, а на саслушању је рекао да је вишеструком убиству претходила свађа око фарме свиња у коју је улагао заједно са тазбином.


Свађа је отпочела још претходне вечери, када је Сингова супруга позвала полицију и замолила да га приведу јер је пијан претио да ће да се запали.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ОВАКВА СЛЕТАЊА још нисте видели: Грдосије од авиона се понашју као лист, ветар летелицу одувао на траву, неки нису могли да се приземље (ВИДЕО)


Колеге су дошле у кућу и повеле га са собом, али кад се мало отрезнио, он је рекао да је у питању породична свађа и да ће све решити у недељу ујутру, те је замолио да га пусте да "иде на терен" са колегама из одељења за наркотике, а потом кући.

- Изгледа да су шурак и таст продали неколико прасића, а њему нису дали новац од зараде. Због тога је наводно и избила свађа у суботу увече, а завршила се крвавим убиством - рекао је извор.

(telegraf.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације