Шелби Сампсонс уз Масачусетса никада неће заборавити први састанак са мушкарцем кога је упознала преко интернета. Оно што је требало да буде забавно вече претворило се у праву ноћну мору која јој је оставила трауме и полицијска фотографија.

Све је почело када је Кристофера Кастиља, мушкарца кога је пре тога познавала само онлајн, покупила испред његове куће на Роуд Ајленду. Нису се дуго возили када су прошли поред једне банке и он јој је рекао да стане.

Прочитајте још: Дечака баба и деда мучили и изгладњивали ДО СМРТИ, а све то снимали ГОДИНАМА

Не слутећи ништа, Шелби је стрпљиво чекала Кристофера који је у једном тренутку излетео из банке и дотрчао назад у аутомобил са сунчаним наочарима на лицу и пиштољем и 1.000 долара у рукама.

- Вози, ј***те! - наредио је.

Кристофер је ових дана осуђен на пет година због пљачке и напада на полицајца. Тужилац је на суђењу открио шта се десило тог дана у банци.

Кристофер Кастиљо


Кристофер је службенику у банци показао пиштољ и наредио му да му да 1.000 долара. Брзо је отрчао до аута и запрепашћеној Шелби наредио да га одвезе. Она га је испрва послушала, али када је видела полицијске сирене у ретровизору, зауставила је возило и изашла напоље.

Он је остао да седи у аутомобилу, али је напао полицајца који је покушао да га одведе.

Шелби је ослобођена оптужби за саученсиштво у пљачки, пише "Дејли Мејл".

(blic.rs)