Бизарно: Сада можете да добијете Корона вирус и на ноктима (ВИДЕО)

Novosti Online

недеља, 09. 02. 2020. у 23:20

Бизарно: Сада можете да добијете Корона вирус и на ноктима (ВИДЕО)

Принтскрин: Инстаграм

Из салона су раније ове недеље на својој Инстаграм страници поделили снимак ноктију са зеленим лоптицама које личе на вирус и слике другог пара маникира који на другој страни изгледа као азијско лице
Било је прилично необичних маникир трендова протеклих година, али изгледа да је најновији превазишао све својом бизарношћу.


Још 2018. године могли смо да видимо различите стилове када се ради о праменовима косе, стопалима или чак минијатурну лутку са ликом Ким Кардашијан која тверкује. 2019. је била још гора јер смо имали уши из којих цури гној и бизарне нокте са прикаченом дуванском лулом.


Многе од ових чудних маникира осмислио је козметички салон на Беверли Хилсу, познат по откаченом дизајну - али можда су овог пута ипак претерали, ако се узме у обзир реакција јавности.


Из салона су раније ове недеље на својој Инстаграм страници поделили снимак ноктију са зеленим лоптицама које личе на вирус и слике другог пара маникира који на другој страни изгледа као азијско лице. Пост има више од 80.000 прегледа и скоро 3.000 лајкова, док претходни пост са истим дизајном има преко 13.000 лајкова.


"Зашто бисте то радили?", питала је једна особа, док је други бивши пратилац питао "Ко је мислио да би било добро ово да објави?".


"Овде се ради о заиста лошем укусу и супер осетљивој теми", рекао је неко други. Један пратилац је једноставно одговорио са "не, следец́и", док је други написао "да, то није то". "


"То је расистичко", прокоментарисала је једна особа.


Други су подсетили на чињеницу да је вирус довео до вишеструке смрти, из нагласак на "људи стварно умиру". До сада је забележено преко 700 смртних случајева као последица Корона вируса.


Ипак, нису сви били негативни према новом дизајну.


Прочитајте још: ЗАПАЊУЈУЋЕ И ОДВРАТНО: Брусилицом одсекао нокте после 66 година (ВИДЕО)


"Нокти изгледају добро, зашто се ви (сви) мрзите", прокоментарисала је једна особа.


Ово није први пут да је неки бренд за нокте изазвао контроверзне реакције. Пре неколико година, руски техничари за нокте су доживели велику осуду јавности зато што су заробили живе мраве унутар ноктију.