Стефани Смитвајт (40) која је затворски чувар у Великој Британији нашла се у центру скандала када је на њеној униформи нађена рупа, за коју се сумња да је исечена како би са једним робијашем могла да има секс док је на дужности.

Жена чувар постала је опседнута гангстером Куртисом Вареном, истетовирала је његово име на телу и слала му еротске љубавне белешке.

Упорни покушаји да се сакрије њихов однос трајао је шест месеци, између јуна и децембра 2018. године, док је Варен издржавао затворску казну од 13 година за увоз дроге и 10. годишњу казну за неплаћање пореза у износу од 198 милиона милиона долара.

Прочитајте још: Лажна медицинска сестра снимљена како КРАДЕ БЕБУ и износи је испод јакне (ВИДЕО)

Смитвајтова није могла да се одупре чарима затвореника упркос томе што је прошла посебну обуку о манипулативним и корумпираним тактикама затвореника.

Истражитељи су открили да се пар међусобно звао 213 пута у само три месеца у затвору, у којем су смештене неке од најозлоглашенијих убица у Великој Британији.

Особље је постало сумњичаво према Смитвајтовој у вези са њим и успостављена је надзорна истрага. Виђена је како му преноси нека писма и прима их назад.

Варен, који је изманипулисао Стефани испитивао ју је о затворским сигурносним камерама, а када су га полицајци затекли са њеним писмом, покушао је да га поједе.

Испитивањем је утврђено да су поруке веома сексуалне и у почетку је негирала да има физички однос са Вареном. Међутим, полиција је претражила њен дом и пронашла више белешки, као и копију његове аутобиографије под називом "Коки".

Такође, открили су 450 писама, од којих су многа садржавала сексуалне маштарије. У њеном аутомобилу су пронашли телефон који је коришћен само за позивање једног броја - који се налазио у затвору, а користио га је Варен. У разговорима са детективима, рекла је да је "сломљена", али да се надала да постоји шанса да се њихова веза настави када изађе из затвора.


Смитвајтова је такође била у затвору две године, након што је признала две кривице. Једна се односила на недолично понашање на јавној функцији, а друга на њихов сексуални однос.

Друга тачка била је повезана са њеним скривањем да је Варен имао тајни мобилни телефон. Варен, који сада има 56 година, обављао је друга кривична дела иза решетака користећи мобилни телефон, али Смитвајтова га није пријавила, јер је то био једини начин да се чује са њом.


Такође негирала је да је рупа у њеним затворским панталонама била за сексуалне сврхе, али судија Џонатан Керол рекао је да је "тешко замислити зашто је та рупа била на том месту".
Лукави Варен имао је и раније сексуалне односе са затворским особљем.

(telegraf.rs)