ЖЕНА из Бразила је ухапшена због сумње да је покушала да убије мајку на болничком кревету.

Лусијана Паула Фигередо (32) је снимљена како руком прекрива уста Ане Бенедите Фигередо (68), наводно покушавајући да је угуши.

Прочитајте још:
Са маскама на лицу, У БОЛНИЧКИМ КРЕВЕТИМА, држе се за руке, можда им је то ПОСЛЕДЊИ стисак? Снимак пара оболелог од опаког вируса СЛАМА СРЦА (ВИДЕО)

Ужасавајући снимак је, ако преносе локални медији, направио је други пацијент и на њему се види како ћерка држи шаку и постељину мајци преко носа и уста док изнемогла старица покушава да подигне руку.

Лусијана на крају није успела, или је одустала од своје намере и ухапшена је на лицу места, док је ана пребачена на интензивну негу.

Мајка је примљена у болницу због плућне емболије 19. јануара, а снимак се појавио крајем месеца.

Полиција, на основу прелиминарне истраге, наводи да се ћерка одлучила на овакав злочин јер је “није више могла да гледа своју болесну мајку”. Такође се истражује да ли је Лусијана пробала да нешто убризга Ани јер је у њеној ташни пронађен шприц.

Полицја такође наводи да је ћерка тврдила како је имала нормалан однос са мајком и да није хтела да је убије када јој је ставила шаку преко уста.

Лусијани је одређен притвор, док њена одбрана покушава да докаже да пати од граничног поремећаја личности.

- Она је пре овог случаја већ примала терапију. Молимо да настави лечење у одговарајућој установи, како јој се стање не би погоршало – наводи се у молби адвоката.

(dailymail.co.uk)