Србин (19) ухапшен је у Александрији у Италији због отмице, наношења повреда и породичног насиља над својом годину дана млађом супругом, с којом има троје деце, преносе италијански медији. 

Како се наводи, Србин је супругу (18) брутално претукао, вукао је за косу и избацио из куће.

- Бацио ју је низ степенице, а када је пала, наставио је да је шутира и удара. Потом ју је заробио на два сата, ставио је у аутомобил и одвезао до реке Танаро, где се тортура наставила. Док ју је шутирао и шамарао, говорио јој је да ће је "научити памети" - наводе медији.

Несрећна девојка некако је успела да обавести полицију која је дошла да је спасе.

Прочитајте још - Батине нису љубав! Ова фотографија је за наук свим женама! Жртва породичног насиља проговорила о ономе о чему други упорно ћуте

- Полицајци су успели да ставе лисице на руке Србину и обавестили су га да се сумњичи за отмицу, насиље у породици и тешке повреде. Истрага је у току и полиција још увек покушава да склопи све коцкице овог језивог породичног злостављања. Наводно, на жениним ногама су откривене и ране које су настале убодима хемијском оловком - рекли су полицијски званичници.

Млади брачни пар дошао је у Италију из Црне Горе.

- Они имају троје заједничке деце, од којих најстарије има три године. У Александрији су се населили у сеоцету Сан Мишел, а према исказима комшија, младић је своју супругу свакодневно тукао, па су они морали да позивају полицију - наводе медији.

(Курир)