Никада нећу опростити мајци што ми је узела мужа, а онда са њим добила и дете, рекла је Лорен Вол (34) из Лондона. У Пола Вајта она се заљубила још у средњој школи, а кад је имала 19 година, венчали су се.


Њена мајка Џули (53) 2009. године платила је њихово венчање 15.000 фунти, а захвална ћерка повела ју је на двонедељни медени месец. Ни у лудилу није мислила да ће се између њене мајке и супруга развити романса.


Само два месеца након свадбене церемоније Пол се иселио, а девет месеци касније мајка је родила његово дете и објавила да су у љубавној вези.


Пол и Лорен у том су тренутку имали и седмомесечну ћерку, преноси DailyMail.

- Он се увек одлично слагао са мојом мајком. Никада то нисам сматрала чудним с обзиром на то да му је она била свекрва. Спријатељили су се, пуно су се смејали, али нисам била забринута, па ко би био? Једва сам чекала да се венчамо, али мастило код матичара се још није осушило до краја када се он променио - присетила се Лорен.


Брзо након венчања почео је да скрива свој мобилни телефон од ње. Месец дана након тога, њена сестра је користила мамин телефон и открила поруке између ње и Пола. Испричала је своје сумње сестри, а кад су мајку суочиле са истином рекла им је да нису нормалне. Када је чула да се њен супруг уселио код њене мајке, била је сломљена. Најгоре јој је што су је издали људи којима је највише веровала.


Мајка стално покушава да изглади однос, али Лорен за то нема воље.


- Ушла је у мој аутомобил, плакала и понављала да јој је жао. Рекла сам јој само: 'Излази из мог аута'. Касније ми је послала писмо извињења. Он никад није ни једном речју показао да му је жао, само понавља да је наш брак ионако сад већ заборављен.


Лорен сад има мушкарца за којег каже да је диван партнер. С њим чека четврто дете. - Време заиста лечи све ране. Мама и ја смо покушале да имамо нормалан однос, али више никада нећемо бити блиске као некад.

(Србијаданас)