Прича о десетогодишњем Ивану из руског града Зеленгорска који је наводно направио дете 13-годишњој Дарији обишла је свет. Лекари тврде да је то немогуће, а трудна девојчица се куне да није имала другог партнера.

Њих двоје су се, уз дозволу родитеља, чак појавили на руској телевизији, на којој је Дариjа испричала да су се упознали пре годину дана, те и да су се заљубили на први поглед. Тврде да су заљубљени и да желе да задрже дете. Лекари, са друге стране, ипак, сумњају да је то могуће.

Почитајте још: Певала док је ГУШИЛА децу: Малишан (3) покушао да спаси сестру (1), а онда је МАЈКА МОНСТРУМ прешла на њега

- Теоретски, оба детета би могла бити репродуктивно зрела - рекао је локални педијатар Николаи Скоробогатов.

Уролог Евгениј Греков се не слаже и тврди да мали Иван никако није могао постати отац.

- Проверили смо налазе три пута тако да не може бити грешке. Он нема полне станице, још је дете. Нема чак ни тестостерона и још су му неразвијени полни органи. Још није ушао у пубертет, стога постоји много чудних питања - тврди он.

Дариjа не жели да чује за абортус те тврди да су она и Иван спавали само једном, кад је он био сам код куће.

- Након што смо то урадили, било нас је срамота па смо се скривали испод покривача - рекла је она.

Ускоро је почела да осећа мучнину, а кад ју је мајка одвела код лекара, открило се да је трудна.

- Након тога је признала да је спавала с Иваном. Била сам у шоку, остала сам без речи. Кад смо поразговарале, рекла је да не жели да абортира, а ја је подржавам - испричала је њена мама Елена, која је такође била у емисији.

Иван и његова мајка Галина изјавили су у истој емисији да желе да буду део бебиног одрастања, те и подизања.

- Нисам знала шта да кажем кад сам чула да ће мој десетогодишњи син постати отац. Мислим да он није ни свестан шта се догодило. Он је рекао да му је Дариjа понудила да имају односе, нису користили заштиту и очито је да нису схватили какве последице могу да буду - испричала је.

Руски медији распитали су се распитали и код суседа, који тврде да сумњају да је дечак отац, те и да је све само прича са којом желе да Ивану подметну дете.

Са друге стране, будући тата каже да ни најмање не сумња у то да је дете његово.

- Дариа никад није била с другим, сигуран сам у то. Ја сам отац њене бебе - рекао је одлучно.

(index.hr)